Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liga Campionilor: Juventus scapa victoria cu Tottenham printre degete

Antena3 Antena3,
Liga Campionilor: Juventus scapa victoria cu Tottenham printre degete

Juventus Torino a terminat la egalitate cu Tottenham Hotspur, 2-2 1-0), marti seara, pe teren propriu, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal. Juve a inceput in forta si. continuă pe Antena3

JUVENTUS - TOTTENHAM LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom PROTV - VIDEO

JUVENTUS - TOTTENHAM LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom PROTV - VIDEO. JUVENTUS TORINO si TOTTENHAM HOTSPUR deschid balul in optimile de finala din LIGA CAMPIONILOR. Meciul incepe la ora 21:45 si este .

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

BASEL - MANCHESTER CITY LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. FC Basel primeste vizita celor de la Manchester City in optimile de finala din Liga Campionilor. Mansa tur incepe azi, la.

Laurentiu Reghecampf, invins la scor neverosimil in Liga Campionilor Asiei

Laurentiu Reghecampf a avut parte de un debut extrem de nefavorabil in Liga Campionilor Asiei, unde Al Wahda a pierdut la scor.

CSM BUCURESTI-ROSTOV iN Liga Campionilor. ONLINE STREAM Digisport Telekom Sport- VIDEO. Meci greu pentru romance

CSM BUCURESTI-ROSTOV iN Liga Campionilor. ONLINE STREAM Digisport Telekom Sport - VIDEO Antrenoarea daneza Helle Thomsen anticipeaza ca echipa sa, CSM Bucuresti, va avea un meci dificil cu Rostov pe Don in grupa.

Liga Campionilor - optimi: Juventus - Tottenham, scor 2-2; FC Basel - Manchester City, scor 0-4

Juventus Torino a incheiat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Tottenham Hotspur, in prima mansa a optimilor de finala a Ligii Campionilor, in timp Manchester City a invins FC Basel in deplasare, scor 4-0, potrivit news. ro. Pentru Juventus a marcat Higuain 2) si 9 - penalti), iar pentru Tottenham au punctat Kane 35) si Eriksen 72). Higuain a ratat un penalti in minutul 45.

Liga Campionilor - optimi: Juventus - Tottenham, scor 2-2; FC Basel - Manchester City, scor 0-4

Juventus Torino a incheiat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Tottenham Hotspur, in prima mansa a optimilor de finala a Ligii Campionilor, in timp Manchester City a invins FC Basel in deplasare, scor 4-0.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti - Rostov-Don 22-22/ Neagu a ratat golul victoriei in ultima secunda

CSM Bucuresti a terminat la egalitate cu echipa rusa Rostov pe Don, 22-22 11-12), duminica, in Sala Polivalenta 'Ioan Kunst Ghermanescu' din Capitala, intr-un meci din Grupa principala 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Meci nebun intre CSM Bucuresti si Rostov, in Liga Campionilor la handbal. Cristina Neagu a ratat in ultima secunda

CSM Bucuresti a avut parte de o partida absolut fantastica contra rusoaicelor de la Rostov pe Don, in Grupa Principala I a Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )