Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liga 1: Petrolul - Steaua 2-3/ Campioana, din nou pe prima pozitie

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Petrolul - Steaua 2-3/ Campioana, din nou pe prima pozitie

Steaua a revenit pe prima pozitie a clasamentului din Liga 1, dupa ce a castigat, scor 3-2, partida cu Petrolul, disputata pe Ilie Oana etapa a opta). Campioana a condus cu 2-0, s-a vazut egalata, dar reusita lui Varela 73') a stabilit invingatoarea. continuă pe Hotnews

FOTO Mhai Nesu, din nou slab si langa terenul de fotbal

George Ogararu a afisat doua fotografii cu Mihai Nesu, realizate pe marginea terenului de fotbal de la Cluj. Nesu, in scaunul cu rotile, a slabit si arata asa cum era atunci cand juca la Steaua. Dupa cativa ani de zile, viata sa a capatat un sens si este din nou langa sportul pe care il iubeste, in postura de analist video la Universitatea Cluj.

Incidente la Petrolul-Steaua. Startul meciului a fost intarziat

Suporterii ploiesteni si-au dat din nou in petec, duminica seara, la derby-ul dintre Petrolul si Steaua.

Liga Europa: Steaua a desfiintat Aalborg si a stabilit cel mai bun scor al primei etape din faza grupelor. UPDATE REZULTATE

A fost o seara nebuna de tot in Liga Europa. Steaua a fost vedeta serii- a dat sase goluri in poarta lui Aalborg si nu a primit nici unul. Tot sase goluri au marcat si cei de la PAOK Salonic in meciul cu Dynamo Minsk. A fost 6-1 la finalul celor 90 de minute.

Antena 1, invinsa din nou la audiente de Pro TV: A doua editie a emisiunii Vocea Romaniei, peste prima editie X Factor

Vocea Romaniei a iesit din nou castigatoare in confruntarea directa cu X-Factor. Show-ul transmis de ProTV a depasit in audienta, vineri seara, X Factor, emisiune indelung promovata de Antena 1. Cele.

Pamantul se cutremura din nou in satul Izvoarele. Fisurile din peretii caselor au reaparut, spre disperarea localnicilor

Cutremurele au inceput din nou la Izvoarele, judetul Galati. Oamenii se plang ca din nou se misca pamantul, de cateva ori pe zi, si au inceput sa le apara crapaturi in pereti. Aseara, a fost o.

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul. Cine apare in imaginile publicate pe internet

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul intr-un video postat postat pe internet. Pe imagini apare un presupus prizonier britanic, asezat la o masa, care acuza Statele Unite si Marea Britanie ca i-a.

Scandalul Iukos bis: asasinii economici lovesc din nou

Un scandal de proportii zguduie din nou elita economiei ruse Vladimir Ieftusenkov, unul din cei mai bogati oameni ai tarii, a fost inculpat pentru spalare de bani si plasat in resedinta supravegheata. Antreprenorii estimeaza ca este vorba de motive politice si evoca o afacere Iukos-bis, avand in vedere ca in culise se afla acelasi Igor Setcin, confidentul presedintelui rus Vladimir Putin, care a preluat ilegal bucati din Iukosul lui Hodorkovski. De aceasta data, Setcin vrea compania petroliera detinuta de Ieftusenkov si, potrivit media, a orchestrat operatiunea Basneft.

Actul normativ prin care 1.300 artisti primesc din nou indemnizatii suspendate in 2009 va fi aprobat luni

Actul normativ prin care un numar de aproximativ 1. 300 artisti vor beneficia din nou de drepturile speciale suspendate in 2009 va fi aprobat cel mai probabil de Guvern la inceputul saptamanii viitoare, a anuntat premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Actul normativ prin care 1.300 artisti primesc din nou indemnizatii suspendate in 2009 va fi aprobat luni

Actul normativ prin care un numar de aproximativ 1. 300 artisti vor beneficia din nou de drepturile speciale suspendate in 2009 va fi aprobat cel mai probabil de Guvern la inceputul saptamanii viitoare, a .

VIDEO Petrolul-Steaua 2-3. Meci superb la Ploiesti, precedat de incidente in tribune. Varela a adus victoria oaspetilor, care raman lideri in Liga 1

Steaua a invins pe Petrolul, la Ploiesti, in derby-ul etapei a 8-a din Liga 1, scor 3-2. Desi a condus cu 2-0, campioana en-titre s-a vazut egalata dupa dubla lui Tamuz, dar Varela a inscris golul victoriei pentru ros-albastri, care revin, astfel, pe primul loc al clasamentului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )