Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liga 1, play-off: FCSB - CSM Poli Iasi 1-0/ Executie de exceptie a lui Budescu - FCSB a urcat pe primul loc in clasament

Hotnews Hotnews,
 Liga 1, play-off: FCSB - CSM Poli Iasi 1-0/ Executie de exceptie a lui Budescu - FCSB a urcat pe primul loc in clasament

FCSB a castigat la limita confruntarea cu CSM Poli Iasi, scor 1-0, dupa un meci extrem de spectaculos etapa a treia din play-off). Echipa lui Flauvius Stoican a evoluat curajos pe Arena Nationala, insa din minutul 71 a fost nevoita sa joace in inferioritate numerica. Din faza care a rezultat eliminarii lui Cioinac, Budescu a executat superb o lovitura libera, din afara careului, si l-a invins pe Rusu. Balonul a lovit bara transversala si apoi s-a oprit in plasa. Gratie acestui succes, FCSB a urcat pe primul loc in clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, dar cu un golaveraj mai bun. continuă pe Hotnews

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Al doilea meci de play-off de duminica este unul cu implicatii majore la titlu. Vicecampioana FCSB primeste, pe Arena Nationala, vizita celor de la CSM Poli.

Avancronica meciului FCSB CSM Poli Iasi

Duelul zilei de duminica in playoff-ul din Liga 1 le aduce fata in fata pe FCSB si CSM Poli Iasi. O partida dezechilibrata la prima vedere, dar iesenii s-au dovedit o nuca tare pentru stelisti obtinand patru puncte din cele sase puse la bataie in playoff.

LIVE FCSB - CSM Poli Iasi (20:45)

De la 21:45 transmitem in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

LIVE FCSB - CSM Poli Iasi 0-0

De la 21:45 transmitem in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait FCSB - CSM Poli Iasi 1-0

De la 20:45 am transmis in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

FCSB, noul lider in Liga I, dupa victoria cu CSM Poli Iasi

FCSB a urcat pe primul loc in clasament dupa ce a invins-o pe CSM Poli Iasi cu scorul de 1-0 0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de.

FCSB, noul lider al campionatului dupa o victorie chinuita cu Iasiul

Schimbare de lider in Liga 1 Betano dupa victoria pe care FCSB a obtinut-o, duminica seara, scor 1-0 0-0), pe teren propriu, contra echipei CSM Poli Iasi. Asa am trait FCSB - CSM Poli Iasi.

FCSB (STEAUA) - CSMS IASI LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digisport - VIDEO

FCSB STEAUA) - CSMS IASI LIVE in LIGA I. ONLINE STREAM Digisport - VIDEO. Echipa de fotbal FCSB intalneste, duminica, de la ora 20,45, formatia CSM Poli Iasi, intr-o partida contand pentru etapa a 3-a a play-.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )