Libnet.ro
UNICEF

15:15

FCSB, noul lider in Liga I, dupa victoria cu CSM Poli Iasi

Antena3 Antena3,
FCSB, noul lider in Liga I, dupa victoria cu CSM Poli Iasi

FCSB a urcat pe primul loc in clasament dupa ce a invins-o pe CSM Poli Iasi cu scorul de 1-0 0-0), duminica seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de. continuă pe Antena3

FCSB, noul lider al campionatului dupa o victorie chinuita cu Iasiul

Schimbare de lider in Liga 1 Betano dupa victoria pe care FCSB a obtinut-o, duminica seara, scor 1-0 0-0), pe teren propriu, contra echipei CSM Poli Iasi. Asa am trait FCSB - CSM Poli Iasi.

Liga 1, play-off: FCSB - CSM Poli Iasi 1-0/ Executie de exceptie a lui Budescu - FCSB a urcat pe primul loc in clasament

FCSB a castigat la limita confruntarea cu CSM Poli Iasi, scor 1-0, dupa un meci extrem de spectaculos etapa a treia din play-off). Echipa lui Flauvius Stoican a evoluat curajos pe Arena Nationala, insa din minutul 71 a fost nevoita sa joace in inferioritate numerica. Din faza care a rezultat eliminarii lui Cioinac, Budescu a executat superb o lovitura libera, din afara careului, si l-a invins pe Rusu. Balonul a lovit bara transversala si apoi s-a oprit in plasa. Gratie acestui succes, FCSB a urcat pe primul loc in clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, dar cu un golaveraj mai bun.

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1

FCSB- CSM POLI IASI LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA 1 Al doilea meci de play-off de duminica este unul cu implicatii majore la titlu. Vicecampioana FCSB primeste, pe Arena Nationala, vizita celor de la CSM Poli.

LIVE FCSB - CSM Poli Iasi (20:45)

De la 21:45 transmitem in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

LIVE FCSB - CSM Poli Iasi 0-0

De la 21:45 transmitem in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait FCSB - CSM Poli Iasi 1-0

De la 20:45 am transmis in aceasta pagina live text meciul dintre FCSB si CSM Poli Iasi. Apasati aici pentru live video .

Avancronica meciului FCSB CSM Poli Iasi

Duelul zilei de duminica in playoff-ul din Liga 1 le aduce fata in fata pe FCSB si CSM Poli Iasi. O partida dezechilibrata la prima vedere, dar iesenii s-au dovedit o nuca tare pentru stelisti obtinand patru puncte din cele sase puse la bataie in playoff.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )