Libnet.ro
UNICEF

19:30

Liga I: Rapid - Viitorul Constanta, scor 1-1

B1 B1,
Liga I: Rapid - Viitorul Constanta, scor 1-1

Rapid Bucuresti au remizat, duminica, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, cu Viitorul Constanta, scor 1-1, intr-un meci contand pentru etapa a doua a Ligii I. Golurile partidei au fost marcate de Paun. continuă pe B1

Rapid - Viitorul Constanta, scor 1-1, in etapa a doua a Ligii I.

Echipele Rapid Bucuresti si Viitorul Constanta au remizat, duminica, pe stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, scor 1-1 1-1), intr-un meci contand pentru etapa a doua a Ligii I, acestea fiind primele puncte pe care cele doua formatii le cuceresc in acest sezon, potrivit Mediafax. Golurile partidei au fost marcate de Paun 41, respectiv Benzar 10. Viitorul Constanta a deschis scorul in minutul 10 prin Romeo Benzar. Acesta a primit o pasa de la Dica, aflat in cadere, intre Daniel Lung si .

VIDEO Rapid-Viitorul Constanta 1-1. Giulestenii au pornit la drum, in Liga 1, cu frana de mana trasa

Rapid si Viitorul au obtinut primele lor puncte in noua stagiune a Ligii 1, terminand la egalitate duelul direct disputat pe stadionul Giulesti, scor 1-1.

Liga 1: Rapid - Viitorul 1-1

Rapid si Viitorul Constanta au remiza, scor 1-1, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul doi din Liga 1 la fotbal. Benzar a deschis scorul pentru oaspeti 10'), dar Paun 41') a inchis tabela.

Hagi transfera doi jucatori in Italia

Asa cum a obisnuit in ultima perioada, Academia lui Gheorghe Hagi exporta fotbalisti pe banda rulanta, iar la finalul meciului cu Rapid din etapa a 2-a alti doi jucatori s-au despartit de Viitorul Constanta.

Dica: Meritam sa castigam

Nicolae Dica, mijlocasul formatiei Viitorul Constanta, a declarat ca formatia sa ar fi meritat sa castige in Giulesti duelul cu Rapid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )