Libnet.ro
UNICEF

07:15

Liga I Surpriza... si nu prea. Steaua, invinsa acasa de CFR Cluj dupa 68 de ani

Hotnews Hotnews,
 Liga I Surpriza... si nu prea. Steaua, invinsa acasa de CFR Cluj dupa 68 de ani

CFR Cluj a produs surpriza si a invins Steaua chiar la ea 'acasa', scor, 2-1, chiar daca clujenii au evoluat in ultimul sfert de ora in 15 min. Surpriza o reprezinta insa doar scorul pentru ca elevii lui Miriuta au stat mult mai bine tactic in teren, s-au aparat exact si au profitat de numeroasele nesincronizari din apararea ros-albastrilor reusind sa castige pe terenul Stelei dupa 68 de ani. continuă pe Hotnews

Liga I Surpriza... si nu prea. Steaua este invinsa acasa de CFR Cluj dupa 68 de ani

CFR Cluj a produs surpriza si a invins Steaua chiar la ea 'acasa', scor, 2-1, chiar daca clujenii au evoluat in ultimul sfert de ora in 15 min. Surpriza o reprezinta insa doar scorul pentru ca elevii lui Miriuta au stat mult mai bine tactic in teren, s-au aparat exact si au profitat de numeroasele nesincronizari din apararea ros-albastrilor reusind sa castige pe terenul Stelei dupa 68 de ani.

Steaua a fost invinsa surprinzator de CFR Cluj

UPDATE- Steaua - CFR Cluj 0-1. Bud deschide scorul De la ora 21:00, in ultimul meci al etapei a 9-a, Steaua o va intalni pe teren propriu pe CFR Cluj, iN DIRECT la Digi Sport 1 si LIVE T.

Revenire importanta la Steaua inaintea meciului cu CFR Cluj

Laurentiu Reghecampf a primit o veste buna cu o zi inaintea confruntarii cu CFR Cluj din etapa a 9-a a Ligii 1.

Liga I: Steaua - CFR Cluj 1-2! Prima infrangere in campionat pentru echipa ros-albastra vine cu un pachet de critici

Steaua a fost invinsa cu 2-1 1-1), de formatia CFR Cluj, in ultimul meci al etapei a IX-a, in care ardelenii au jucat in inferioritate numerica din minutul 76, si a suferit primul esec in acest sezon al Ligii I.

Steaua-CFR Cluj, meciul vedeta al etapei a 9-a din Liga 1

Etapa intermediara din Liga 1, prima de acest fel din noul sezon, se incheie joi seara de la 21:00 cu meciul Steaua-CFR Cluj, in alte vremuri o partida care decidea castigatoarea titlului.

CFR Cluj castiga dupa 68 de ani in deplasare cu Steaua

In derby-ul etapei a 9-a CFR Cluj a invins-o pe Steaua la Bucuresti, cu 2-1 1-1), prin dubla lui Cristi Bud. Steaua a avut un jucator in plus din minutul 77, cand Tiago Lopes a fost eliminat.

Steaua - CFR Cluj 1-1. Florin Tanase restabileste egalitatea

UPDATE- Steaua - CFR Cluj 0-1. Bud deschide scorul De la ora 21:00, in ultimul meci al etapei a 9-a, Steaua o va intalni pe teren propriu pe CFR Cluj, iN DIRECT la Digi Sport 1 si LIVE T.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )