Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: FC Viitorul - Astra Giurgiu, scor 1-0

B1 B1,
Liga I: FC Viitorul - Astra Giurgiu, scor 1-0

FC Viitorul a obtinut, duminica, la Giurgiu, in partida cu Astra, scor 1-0 1-0), contand pentru etapa a X-a a Ligii I, relateaza Mediafax. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nelson Bonilla in minutul. continuă pe B1

Liga Europa: Astra Giurgiu a fost invinsa de FC Salzburg, scor 2-1, in grupa D

Formatia Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-1), de echipa austriaca FC Salzburg, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei D a Ligii Europa, inregistrand astfel a.

Avancronica Astra Giurgiu-Salzburg (LIVE, 22:00)

Pentru Astra Giurgiu meciul cu Salzburg are o incarcatura uriasa. Dupa infrangerea la scor cu Dinamo Zagreb si seria negativa din campionat, formatia lui Ioan Niculae poate redresa corabia contra austriecilor de la Salzburg, echipa magnatului Red Bull Dietrich Mateschitz.

Europa League: Astra Giurgiu, invinsa acasa de FC Salzburg, scor 2-1. Pe ultimul loc in grupa D

Formatia Astra Giurgiu a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-1), de echipa austriaca FC Salzburg, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei D a Ligii Europa, inregistrand astfel a doua infrangere consecutiva in aceasta competitie, potrivit Mediafax. Isaila: Ne-a invins o echipa mai buna si mai experimentata.

Isaila recunoaste superioritatea celor de la Salzburg

Daniel Isaila, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a declarat la finalul intalnirii cu Salzburg din Europa League ca formatia austriaca s-a impus pe merit fiind mai experimentata.

Astra Giurgiu a fost invinsa si in al doilea meci din grupele Europa League, 1-2 cu Salzburg

Astra Giurgiu si-a compromis serios sansele de calificare in primavara europeana, dupa ce a pierdut si al doilea meci din grupa D a Europa League, 1-2 su Salzburg, pe teren propriu. Vicecampioana Romaniei.

Live Text: Astra Giurgiu- FC Red Bull Salzburg, ora 22.05, in grupa D a Ligii Europa

Astra Girgiu intalneste, in aceasta seara, de la pra 22. 05, echipa FC Red Bull Salzburg intr-un meci din a doua etapa a grupei D a Ligii Europa.

Live Text: Astra Giurgiu- FC Red Bull Salzburg 1-2, in grupa D a Ligii Europa

Astra Girgiu intalneste, in aceasta seara, de la pra 22. 05, echipa FC Red Bull Salzburg intr-un meci din a doua etapa a grupei D a Ligii Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )