Libnet.ro
UNICEF

23:00

De ce au lipsit Carmen Dan si Catalin Radulescu de la votul pe motiunea de cenzura. Motivele invocate de cei doi

B1 B1,
De ce au lipsit Carmen Dan si Catalin Radulescu de la votul pe motiunea de cenzura. Motivele invocate de cei doi

Senatoarea Carmen Dan si deputatul Catalin Radulescu sunt doi dintre social-democratii care au lipsit, luni, de la sedinta Parlamentului in care trebuia dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Gu. continuă pe B1

Ciolacu pregateste excluderile dupa esecul motiunii. Carmen Dan, Catalin Radulescu si Adrian Todor, primii vizati: Care colegi? Nu e niciunul bolnav

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni ca va propune excluderea din partid a celor trei parlamentari social-democrati care au lipsit de la votul motiunii de cenzura. Acesta a pus la indoiala faptul ca cei trei sunt bolnavi.

De ce a lipsit Carmen Dan de la votul pentru motiune: Sunt un contact direct. in orice zi ma pot pozitiva

Fostul Ministru de Interne, Carmen Dan, a oferit in exclusivitate pentru Antena 3 o reactie la ceea ce a declarat presedintele PSD Marcel Ciolacu cu privire la membrii care nu au particivat la votul pentru motiunea de cenzura.

Carmen Dan anunta ca nu va fi prezenta la votul motiunii de cenzura. Aceasta sustine ca e in autoizolare

Fostul ministru de Interne Carmen Dan nu va fi prezenta luni pentru votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, a anuntat aceasta pe Facebook. Fostul ministru a explicat ca este nevoita sa stea in autoizolare dupa ce mama acesteia a fost confirmata cu virusul SARS-CoV-2.

CARMEN DAN: Nu voi fi prezenta la motiune, sunt in autoizolare

Senatorul PSD Carmen Dan a anuntat, astazi, ca nu va fi prezenta in Parlament la motiunea de cenzura, intrucat este in autoizolare dupa ce mama sa a fost confirmata cu virusul SARS-COV-2.

Ciolacu i-a dat afara din partid pe patru dintre parlamentarii PSD care au lipsit la motiune. Carmen Dan, iertata pentru moment

Parlamentarii PSD Catalin Radulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan si Roxana Paturca au fost exclusi marti din partid, dupa ce cu o zi inainte nu au participat la sedinta privind motiunea de cenzura initiata de social-democrati. in cazul lui Carmen Dan nu s-a luat inca o decizie, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Catalin Radulescu isi justifica absenta de la motiunea de cenzura: Am tusit sange si m-am speriat Probabil stiti ca sunt medic, nu vanzator de carnati ca unii dintre colegii mei

Dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declaratca deputatul Catalin Radulescu i-a transmis ca are splina si ficatul un pic marite, parlamentarul PSD si-a motivat absenta de la votul motiunii de cenzura spunand ca s-a speriat dupa ce a tusit sange si s-a dus la medic.

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare.

USR nu va participa la votul pentru motiunea de cenzura. Dan Barna: Romania nu are nevoie de circul PSD

Liderul USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii formatiunii nu vor participa la votul pentru motiunea de cenzura, intrucat Romania nu are nevoie de circul PSD. Tentativa PSD de a provoca o criza politica cu trei luni inaintea alegerilor la termen e o dovada de iresponsabilitate pe care nu intentionam sa o incurajam in niciun fel, a transmis, duminica, Dan Barna.

Carmen Dan, precizari despre absenta sa din Parlament: Nu mi-am dorit aceasta situatie! Mama mea este in spital, deloc intr-o stare buna

UPDATE, 31 august, ora 16. 39: Senatoarea PSD Carmen Dan a facut o serie de precizari pentru a clarifica situatia absentei sale de la sedinta in care plenul reunit al Parlamentului trebuia sa dezbata si s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2349 seconds )