Libnet.ro
UNICEF

10:45

Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Antena3 Antena3,
Catalin Radulescu, ironizat in interiorul PSD dupa ce a fost exclus din partid

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, il acuza pe Catalin Radulescu, dupa ce acesta a lipsit de la sedinta in care urma sa se voteze motiunea de cenzura, ca s-a speriat prea tare de o bronsita, dar pana la a trai pericolul de deces e o distanta foarte mare. continuă pe Antena3

Cristian Gentea, presedintele PSD Pitesti: Excluderea lui Catalin Radulescu, o decizie ceruta de colegi si electorat

Excluderea parlamentarului Catalin Radulescu din organizatia PSD Pitesti si din randul social-democratilor din Romania este o decizie ceruta de colegi si, mai presus de atat, ceruta in repetate randuri de electorat, a fost mesajul transmis de presedintele PSD Pitesti, Cristian Gentea.

Catalin Radulescu si alti trei parlamentari au fost exclusi din PSD, dupa ce au lipsit de la sedinta pe motiune din Parlament. Situatia lui Carmen Dan va fi analizata

Conducerea PSD a decis, intr-o sedinta convocata marti de presedintele Marcel Ciolacu, excluderea din partid a deputatilor Catalin Radulescu, Adrian Todor, precum si a senatoarei Roxana Paturca. Situatia.

Catalin Radulescu isi justifica absenta de la motiunea de cenzura: Am tusit sange si m-am speriat Probabil stiti ca sunt medic, nu vanzator de carnati ca unii dintre colegii mei

Dupa ce presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declaratca deputatul Catalin Radulescu i-a transmis ca are splina si ficatul un pic marite, parlamentarul PSD si-a motivat absenta de la votul motiunii de cenzura spunand ca s-a speriat dupa ce a tusit sange si s-a dus la medic.

Catalin Radulescu Mitraliera si inca trei colegi au fost exclusi din PSD

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a celor patru parlamentari care au absentat luni din Pa.

Deputatul Dan Ciocan a fost exclus din PSD dupa ce a lipsit din Parlament, la votarea motiunii de cenzura

Deputatul PSD, Dan Ciocan a fost exclus din partid in cursul serii de 31 august, dupa ce lipsit de la votarea motiunii de cenzura. Decizia a fost luata de catre Organizatia Municipala a PSD Caracal. Dan.

Dan Ciocan a fost exclus din partid dupa ce a absentat de la motiunea de cenzura

Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus, ieri seara, din partid de catre organizatia PSD Caracal pentru ca a absentat de la motiunea de cenzura, conform news. ro.

De ce au lipsit Carmen Dan si Catalin Radulescu de la votul pe motiunea de cenzura. Motivele invocate de cei doi

Senatoarea Carmen Dan si deputatul Catalin Radulescu sunt doi dintre social-democratii care au lipsit, luni, de la sedinta Parlamentului in care trebuia dezbatuta si votata motiunea de cenzura impotriva Gu.

Deputatul PSD Dan Ciocan, care a lipsit de la votarea motiunii impotriva guvernului Orban, a fost exclus din partid

Deputatul PSD Dan Ciocan, membru al organizatiei PSD Caracal, a fost exclus de forul de conducere luni-seara, decizia urmand sa fie supusa aprobarii structurii judetene.

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Surse: Cad capete in PSD dupa esecul de la motiune. Catalin Radulescu, exclus din PSD

Cad capete in PSD in urma esecului de la motiunea de cenzura. Surse Antena 3 spun ca patru dintre parlamentarii care au lipsit de la sedinta parlamentului au fost exclusi in cadrul sedintei extrem de tensionate la care participa acum toti liderii partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )