Libnet.ro
UNICEF

23:15

LISTA COMPLETA a drumurilor blocate din cauza ninsorii. Afla care este situatia traficului in judetul tau

Antena3 Antena3,
LISTA COMPLETA a drumurilor blocate din cauza ninsorii. Afla care este situatia traficului in judetul tau

Mai multe drumuri nationale si judetene sunt inchise duminica din cauza caderilor abundente de zapada din ultimele ore. Drumurile nationale acoperite de zapada sunt in judetele Prahova, Arges,. continuă pe Antena3

Autostrada Timisoara - Arad, inchisa din cauza ninsorii

Autostrada Timisoara - Arad a fost inchisa cel putin pana la ora 20:30 din cauza ninsorii cazute in ultimele ore. Autoritatile au luat aceasta hotarare pentru ca partea carosabila sa poata fi curatata, dar si pentru ca in acea zona urmeaza sa inceapa viscolul.

Ministerul Educatiei: Scolile sunt inchise luni partial sau complet in 4 judete, din cauza ninsorii

Cursurile vor fi suspendate luni in toate scolile din judetele Timis si Suceava din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in timp ce in judetele Arad si Valcea trei scoli vor fi inchise, anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat. Alte 20 de unitati de invatamant 8 scoli si 12 gradinite) din judetul Dambovita risca sa nu isi poata primi elevii din cauza lipsei de energie electrica.

VIDEO Ministerul Educatiei: Scolile sunt inchise luni partial sau complet in 4 judete, din cauza ninsorii

Cursurile vor fi suspendate luni in toate scolile din judetele Timis si Suceava din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, in timp ce in judetele Arad si Valcea trei scoli vor fi inchise, anunta Ministerul Educatiei, intr-un comunicat. Alte 20 de unitati de invatamant 8 scoli si 12 gradinite) din judetul Dambovita risca sa nu isi poata primi elevii din cauza lipsei de energie electrica.

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, blocat din cauza ninsorii abundente

Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este blocat din cauza caderilor masive de zapada inregistrate in ultimele 24 de ore, ninsoarea abundenta afectand si sudul Ungariei transmite HotNews. ro.

Autostrada Arad - Timisoara, inchisa din cauza ninsorii. Circulatia se desfasoara cu dificultate si in Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu, Covasna

Autostrada Arad-Timisoara a fost inchisa, sambata, din cauza conditiilor meteorologice. in momentul de fata ninge, iar stratul de zapada de pe carosabil masoara 5-6 centimetri, fiind in amestec cu material.

Scolile din judetul Suceava vor fi inchise luni din cauza ninsorii.

Toate scolile din judetul Suceava vor fi inchise, luni,din cauza ninsorilor abundente, relateaza Mediafax. Astfel, in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava s-a stabilit ca luni toate cele 823 de unitati scolare din judet sa fie inchise, intrucat s-au anuntat ninsori abundente pana luni seara. Este foarte multa zapada si deplasarea copiilor este dificila, a spus prefectul Florin Sinescu. El a mentionat ca scolile vor fi inchise doar in cursul zilei de .

Germania: Aproximativ 150 de zboruri anulate pe Aeroportul din Frankfurt din cauza ninsorii.

Aproximativ 150 de zboruri au fost anulate incepand de duminica dimineata atat la plecare, cat si la sosire pe Aeroportul german Frankfurt centru-vest), din cauza unor ninsori, a anuntat un purtator de cuvant, relateaza AFP, citata de Mediafax. Toate destinatiile erau vizate, zboruri intercontinentale, europene si interne, a adaugat acest purtator de cuvant, precizand ca prevede si alte anulari in cursul zilei de duminica, in contextul in care stratul de zapada a atins cinci centrimetri, .

UPDATE Traficul este inchis pe A1 si trei drumuri nationale din cauza ninsorii; zeci de drumuri din 29 de judete sunt acoperite cu zapada

Mai multe tronsoane de drumuri nationale si judetene sunt inchise ca urmare a caderilor abundente de zapada din ultimele ore. Romania se afla sub avertizare cod galben de ninsori, ploi si intensificari ale vantului. Intra in material pentru a vedea ce drumuri sunt inchise si unde se circula cu dificultate.

Circulatia pe DN1 este blocata in zona localitatii Nistoresti, din cauza unui copac cazut; traficul este inchis pe A1 si mai multe drumuri nationale din cauza ninsorii

Traficul pe DN1 este blocat la km 114, in zona localitatii prahovene Nistoresti, din cauza unui pom cazut pe sosea, a anuntat Centrul INFOTRAFIC la ora 08:16. Se estimeaza ca in scurt timp traficul rutier in zona va fi reluat.

Turisti blocati din cauza zapezii la Cota 1400 si in statiunea Ranca

Drumul care face legatura intre statiunea Sinaia si Cota 1400 din Masivul Bucegi este blocat, duminica, pe acest tronson stratul de zapada masurand 60 de centimetri, turistii care se afla la hotelul de la 1400 neavand nicio posibilitate de a cobori in statiune. Aproximativ 250 de turisti se afla si in statiunea Ranca, judetul Gorj, unde drumul este blocat din cauza zapezii, autoritatile locale spunand ca traficul ar putea sa fie reluat in jurul orei 17. 00, informeaza Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )