Libnet.ro
UNICEF

10:30

Autostrada Arad - Timisoara, inchisa din cauza ninsorii. Circulatia se desfasoara cu dificultate si in Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu, Covasna

B1 B1,
Autostrada Arad - Timisoara, inchisa din cauza ninsorii. Circulatia se desfasoara cu dificultate si in Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu, Covasna

Autostrada Arad-Timisoara a fost inchisa, sambata, din cauza conditiilor meteorologice. in momentul de fata ninge, iar stratul de zapada de pe carosabil masoara 5-6 centimetri, fiind in amestec cu material. continuă pe B1

Autostrada Timisoara - Arad, inchisa din cauza ninsorii

Autostrada Timisoara - Arad a fost inchisa cel putin pana la ora 20:30 din cauza ninsorii cazute in ultimele ore. Autoritatile au luat aceasta hotarare pentru ca partea carosabila sa poata fi curatata, dar si pentru ca in acea zona urmeaza sa inceapa viscolul.

Autostrada Arad-Timisoara, inchisa pana la 20.30 din cauza viscolului

Autostrada Arad-Timisoara este inchisa, sambata seara, din cauza viscolului, reprezentantii Politiei afirmand ca masura, care a fost luata la ora 17. 30, va fi valabila pana la ora 20. 30, informeaza.

Centrul Infotrafic: Circulatia rutiera este ingreunata de ninsoare in 7 judete ale tarii, 21 de drumuri nationale sunt acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Se circula ingreunat pe mai multe drumuri din judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, unde stratul de zapada masoara pana la patru centimetri. De asemenea, sambata seara, Autostrada Arad-Timisoara este inchisa din cauza viscolului, reprezentantii Politiei afirmand ca masura, care a fost luata la ora 17. 30, va fi valabila pana in jurul orei 21. 00, in acest interval utilajele de deszapezire urmand sa intervina pentru curatarea soselei. Traficul rutier este deviat pe vechea ruta - DN 69. Vezi in articol lista celor 21 de drumuri nationale acoperite de zapada sursa: CNADNR).

E85, blocat pe un sens din cauza unui accident. Trei persoane sunt in stare grava

Circulatia rutiera este blocata pe un sens de mers pe DE 85 care leaga Moldova de Capitala, din cauza unui accident de circulatie produs in judetul Suceava. O duba a derapat si s-a izbit putenic de o alta masina.

SOC! Ruslana inchisa din motive politice in Ucraina? Afla TOTUL aici! |VIDEO

In acest week-end s-a produs o socanta scurgere de informatii in presa din Ucraina, conform careia Ruslana, laureata concursului Eurovision 2004, nu numai ca a fost inchisa intr-o inchisoare politica dar a si fost supusa torturii. Totul s-a dovedit a fi o neintelegere si era vorba despre filmarea celui mai nou videoclip al artistei pentru [.

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.

Fiat renunta la 1.500 de angajati in Polonia, din cauza situatiei foarte grave din Europa

Fiat concediaza aproape o treime dintre angajatii uzinei din orasul polonez Tychy unde se produce modelul 500, din cauza situatiei financiare foarte grava din Europa. La uzina cu 4. 600 de angajati se demareaza un.

Ward a anulat lupta cu Pavlik din cauza unei accidentari

Andre Ward a fost fortat sa renunte la lupta programata contra lui Kelly Pavlik din cauza unei accidentari la umar.

Ward a anulat lupta cu Pavlik din cauza unei accidentari

Andre Ward a fost fortat sa renunte la lupta programata contra lui Kelly Pavlik din cauza unei accidentari la umar.

Cel putin 15 localitati au ramas fara curent electric in R.Moldova din cauza intemperiilor.

Cel putin 15 localitati din Republica Moldova au ramas, joi, fara curent electric din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza PRO TV Chisinau, potrivit Mediafax. Mai multe localitati din raioanele Causeni, Straseni si Leova au ramas partial sau in totalitate fara energie electrica. Situatia s-ar putea inrautati daca temperaturile vor scadea sub zero grade, deorece instalatiile, in care a patruns umezeala, ar putea ingheta, potrivit datelor oferite de Gas Natural Fenosa. Din .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )