Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 28 aprilie - 6 mai 2016

Adevărul Adevărul,
Cel mai popular candidat la Primaria Capitalei in Social Media. Analiza 28 aprilie - 6 mai 2016

Analiza saptamanala 28 aprilie-6 mai) a aparitiilor in Social Media ale candidatilor inscrisi in cursa electorala pentru primaria generala a capitalei. A fost analizat numarul de mentiuni al fiecaruia dintre urmatorii candidati: Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu, Robert Turcescu si Daniel Barbu. continuă pe Adevărul

Averile candidatilor ieseni. Cel mai bogat candidat conduce un Bentley

Cei zece candidati acceptati de Biroul Electoral Municipal pentru a se lupta pentru functia de primar al Iasului detin impreuna terenuri cu o suprafata totala 90 de hectare, pe care se gasesc 16 locuinte si un spatiu comercial. Totusi, nu toti candidatii au declarat ca detin o locuinta, cazurile candidatului PNL Marius Bodea si al independentului Andrei Postolache, in timp ce primarul Interimar Mihai Chirica PSD), desi detine un apartament spatios in centrul orasului, il tine inchiriat. Cel mai bogat candidat, deputatul Viorel Blajut, conduce pe strazile Iasului un Bentley, in timp ce liberalul Bodea a schimbat in ultimii trei ani cinci masini.

Deziluzia optica: Baza, Primaria Capitalei!

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP. Daca Basescu a candidat cu sloganul Vin la primarie!, Turcescu va candida cu sloganul Rom la primarie!. Daca.

Fratele unei vedete TV, candidat la Primaria Constanta. Ion Budi vrea sa isi faca orasul fericit

Cel mai exotic candidat la Primaria Constantei poate fi considerat Ion Budi, fratele vedetei TV Tania Budi. Constantean get-beget, Ion Budi are varsta de 47 ani si detine un club din Constanta, cu extensie estivala in Mamaia, intens frecventat de fostul primar Radu Mazare.

Candidatii la Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere. Cine este cel mai bogat

Candidatii pentru Primaria Capitalei au publicat declaratiile de avere, potrivit cerintelor legii. Cel mai instarit dintre candidati este Robert Turcescu, in timp ce candidatul cu cea mai mica avere este Nicusor Dan, liderul USB.

Adevarul Live, ora 12.00. Robert Turcescu: ce planuri are pentru Primaria Capitalei si cum a facut avere

Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre proiectul sau electoral pentru Bucuresti, despre lupta cu Gabriela Firea, Catalin Predoiu si Nicusor Dan, dar si despre cum a reusit sa stranga avere din jurnalism.

CNCD: Primaria Capitalei a fost amendata pentru discriminare

Primaria Capitalei a fost amendata cu 10. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Acesta a precizat ca acordarea a doar patru puncte pentru persoanele cu dizabilitati in.

Primaria Capitalei: Proiectul Glina a fost deblocat

Contractul Reabilitarea colectoarelor principale de canalizare din cadrul proiectului Finalizarea statiei de epurare Glina, reabilitarea principalelor colectoare de canalizare si a canalului colector Dambovita Caseta), in Municipiul Bucuresti a fost semnat, anunta Primaria Capitalei.

REVISTA PRESEI. Ce averi au candidatii la Primaria Capitalei

Ziarele de luni scriu despre averile candidatilor la Primaria Capitalei, dar si despre discrepantele economice care apar la nivel regional.

Captain America: Civil War Cel mai bun film cu supereroi?

Ce face un film sa fie bun? Scenariul? Interpretarile actorilor? Mesajul transmis? Universul Cinematografic Marvel a oferit filme bune, dar si povesti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor. Atunci cand s-a anuntat oficial ca fratii Russo vor adapta banda desenata Civil War multi au fost sceptici. De astazi, cu totii ne putem convinge daca acesta este cel mai bun film cu supereroi.

VIDEO Test de viteza cu Renault Megane GT, probabil cel mai apetisant hatchback al momentului

Revigorarea gamei Renault si a imaginii marcii sta cel mai mult in Renault Megane masina de volum a companiei. Cu Volkswagen Golf, Opel Astra si Ford Focus pe piata, competitia e dura, iar Renault a inteles acest lucru si a pus pe Megane elemente unice in segment, plus o versiune varf de gama, GT, foarte performanta. Iata un test de viteza cu Renault Megane GT, un sprint de la 0 la 200 km/h.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )