Libnet.ro
UNICEF

13:30

LIVE Finala Champions League: Borussia Dortmund - Bayern Munchen (21:45)

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Champions League: Borussia Dortmund - Bayern Munchen (21:45)

Onlinesport. ro transmite, sambata seara, LIVE TEXT de la ora 21:45, finala Ligii Campionilor din acest sezon. Borussia Dortmund si Bayern Munchen lupta pentru suprematie pe Wembley din Londra. continuă pe Online Sport

Finala Champions League, transmisa 3D de Dolcesport

Marea finala a Ligii Campionilor va fi transmisa 3D de Dolce Sport. In ultimul act se vor duela Bayern Munchen si Borussia Dortmund 25 mai, ora 21:45, Wembley - Londra).

Bayern vs Borussia/ Finala Champions League vazuta din standurile de Formula 1 - Vettel: Bayern e favorita, dar va castiga Borussia

Bayern si Borussia se vor duela in ulltimul act din Champions League, in prima finala 100% germana a competitiei. Cele doua mari echipe au suporteri de marca in randul pilotilor de Formula 1. Voi tine cu Bayern in finala, a precizat Lewis Hamilton Mercedes), in timp ce Sebastian Vettel este de parere ca Borussia se va impune in disputa de pe Wembley 25 mai, ora 21:45).

Goetze nu va juca in finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund nu va conta pe mijlocasul ofensiv Mario Goetze in finala Ligii Campionilor programata, sambata seara, impotriva rivalilor de la Bayern Munchen.

FINALA LIGII CAMPIONILOR: Mario Gotze (Borussia) nu va evolua in meciul cu Bayern Munchen.

Mijlocasul echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze, nu va evolua in finala Ligii Campionilor de sambata, impotriva formatiei Bayern Munchen, din cauza unei accidentari la coapsa, a anuntat, miercuri, clubul galben-negru, conform Mediafax. Jucatorul de 20 de ani, care din vara va evolua chiar la adversara Bayern Munchen, s-a accidentat in timpul semifinalei Ligii Campionilor, contra formatiei Real Madrid, iar de atunci nu a mai evoluat. Gotze a reinceput antrenamentele marti, insa s-a retras .

Inainte de finala Ligii Campionilor, analistii recomanda actiunile Borussia Dortmund

Analistii firmei romanesti de brokeraj Tradeville recomanda actiunile clubului de fotbal Borussia Dortmund simbol: BVB), inaintea finalei Ligii Campionilor care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Acestia spun ca echipa din Dortmund va.

Messi al Germaniei s-a intors in Bavaria dar nu va juca finala Ligii

Mario Gotze 20 de ani) este motivul pentru care relatiile dintre Borussia Dortmund si Bayern Munchen s-au racit serios in ultima perioada. Jucatorul pe care Beckenbauer l-a poreclit Messi al Germaniei a trait in ultimii 8 ani in curtea lui Dortmund, dar in aprilie Bayern i-a platit clauza de 37 de milioane de euro si l-a rapit.

Totul despre finala Ligii Campionilor, de la Londra. Frumoasa si bestia competitiei se intalnesc in ultimul act pe Wembley

Pentru a patra oara in istorie, finala Ligii Campionilor se disputa intre doua echipe din aceeasi tara. Dupa Spania 2000), Italia 2003) si Anglia 2008), acum e randul Germaniei sa-si trimita doua grupari in ultimul act al celei mai puternice competitii intercluburi. Finala Ligii Campionilor din acest sezon e o afacere germana, intre Borussia Dortmund si Bayern Munchen sambata, 21.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )