Libnet.ro
UNICEF

09:45

LIVE Formula 1, Marele Premiu din China - Cursa (9:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1, Marele Premiu din China - Cursa (9:00)

Urmariti duminica dimineata de la ora 9:00 Marele Premiu de Formula 1 din China, a treia cursa a sezonului 2016. Nico Rosberg porneste din pole position pentru prima data in acest an, urmat de Daniel Ricciardo si cei doi echipieri de la . Lewis Hamilton este ultimul pe grila in urma problemelor pe care le-a avut in calificari, dar promite o cursa cu numeroase depasiri. continuă pe Online Sport

Calificari Marele Premiu al Chinei. Rosberg in pole position, Hamilton va pleca ultimul in cursa de duminica

Nico Rosberg a obtinut cel mai bun timp in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Chinei de la Shanghai, etapa a 3-a a sezonului 2016, si va porni pentru prima data din pole position in acest sezon. Acesta a corectat cu trei zecimi timpul de pole obtinut de Lewis Hamilton in 2015. Acum britanicul va porni ultimul de pe grila, nereusind sa aiba nici macar un tur complet din cauza unor probleme tehnice.

LIVE Calificari Marele Premiu al Chinei (sambata, 10:00)

Urmariti sambata dimineata de la ora 10:00 calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 al Chinei de la Shanghai, etapa a 3-a a sezonului 2016.

Mercedes si au impartit suprematia in antrenamentele libere din China

Cele doua echipe care se lupta pentru intaietate in Formula 1, Mercedes si , au dominat antrenamentele libere programate, vineri, in deschiderea Marelui Premiu al Chinei de la Shanghai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )