Libnet.ro
UNICEF

18:16

LIVE Liga Campionilor: Meciurile etapei a 5-a (19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Liga Campionilor: Meciurile etapei a 5-a (19:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 19:00, respectiv21:45 primele meciuri programate in etapa a 5-a din Liga Campionilor, penultima a fazei grupelor. continuă pe Online Sport

LIVE Liga Campionilor: Hategan la centru in BATE-Porto (19:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro de la ora 19:00, respectiv21:45 primele meciuri programate in etapa a 5-a din Liga Campionilor, penultima a fazei grupelor.

Se joaca astazi in Liga Campionilor, Mircea Lucescu se poate califica in optimi

Marti sunt programate opt partide in Liga Campionilor, sase de la ora clasica si doua de la ora 19:00. Mai sunt doua etape de jucat din grupe. Mircea Lucescu intalneste codasa grupei, iar un egal il califica in optimile de finala ale Champions Leaague.

Messi bate record dupa record. Argentinianul a devenit marcatorul all-time in Liga Campionilor

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a inscris, marti, golul cu numarul 72 in Liga Campionilor, depasindu-l astfel pe fostul varf al formatiei Real Madrid, Raul Gonzalez, care avea 71 de r.

Liga Campionilor: 100 suporteri ai lui Ajax, arestati la Paris, inaintea unei batai generale

Meciul dintre PSG si Ajax, de marti, din grupele Ligii Campionilor, a starnit deja primele conflicte intre suporterii celor doua echipe. Aproximativ 100 suporteri olandezi au fost retinuti de politie, inaintea unei batai generale cu fanii parizieni.

Liga Campionilor handbal: HCM Baia Mare, in grupa cu Gyor

Campioana Romaniei HCM Baia Mare si-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. Calificata in grupele principale ale competitiei, HCM va da piept cu echipe precum Gyor, Larvik sau Viborg.

HCM Baia Mare prinde un loc in grupele principale din Liga Campionilor

Campioana Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Ligii Campionilor de pe locul al treilea in Grupa D preliminara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )