Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIVE Marele Premiu al Italiei de la Monza. Grila de start

Online Sport Online Sport,
LIVE Marele Premiu al Italiei de la Monza. Grila de start

Onlinesport. ro transmite, duminica dupa-amiaza in direct de la ora 15, cursa de la Monza care conteaza pentru Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial. Vedeti mai jos cum arata grila de start care il are in prima pozitie pe Lewis Hamilton. continuă pe Online Sport

Formula 1 Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurat pe circuitul de la Monza, informeaza Mediafax. El a fost urmat de mexicanul Sergio Perez Sauber) si de spaniolul Fernando Alonso ).

Schumacher a luat fata lupilor tineri in primele antrenamente de la Monza

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a stabilit, vineri dimineata, cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere care a deschis practic Marele Premiu al Italiei de la Monza.

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, desfasurat pe circuitul de la Monza, informeaza BBC. Pe locul secund a sosit mexicanul Sergio Perez.

Prima victorie din cariera pentru Hamilton la Monza. Alonso ramane lider la general

Plecat din prima pozitie a grilei de start, britanicul Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei gazduit de Autodromul din Monza. Podiumul italian a fost completat de mexicanul Sergio Perez Sauber) si spaniolul Fernnado Alonso ). Acesta din urma ramane lider la general cu un avans de 37 de puncte in fata lui Hamilton.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )