Libnet.ro
UNICEF

20:15

Formula 1 Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Hotnews Hotnews,
Formula 1 Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurat pe circuitul de la Monza, informeaza Mediafax. El a fost urmat de mexicanul Sergio Perez Sauber) si de spaniolul Fernando Alonso ). continuă pe Hotnews

Formula 1: Lewis Hamilton a castigat Marele Premiu al Italiei

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, desfasurat pe circuitul de la Monza, informeaza BBC. Pe locul secund a sosit mexicanul Sergio Perez.

Formula 1: Lewis Hamilton, pentru a patra oara in pole position in acest sezon

Pilotul britanic Lewis Hamilton McLaren-Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand cel mai bun timp in .

Lewis Hamilton a castigat MP al Italiei

Pilotul britanic al echipei McLaren-Mercedes Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata pe circuitul de la.

FORMULA 1: pilotul Lewis Hamilton va fi pentru a patra oara in pole position in acest sezon.

Pilotul de origine britanica Lewis Hamilton din componenta echipei McLaren-Mercedes va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Italiei. Aceasta este a 13-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, el inregistrand cel mai bun timp in calificarile de pe circuitul de la Monza, conform mediafax. Hamilton a mai fost in acest sezon pe prima pozitie a grilei de start la GP-urile Australiei, Malaysiei si Ungariei. Rezultatele calificarilor de sambata si grila de start a Marelui .

LIVE Marele Premiu al Italiei de la Monza. Grila de start

Onlinesport. ro transmite, duminica dupa-amiaza in direct de la ora 15, cursa de la Monza care conteaza pentru Marele Premiu al Italiei, a 13-a etapa a Campionatului Mondial. Vedeti mai jos cum arata grila de start care il are in prima pozitie pe Lewis Hamilton.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )