Libnet.ro
UNICEF

09:45

Prima victorie din cariera pentru Hamilton la Monza. Alonso ramane lider la general

Online Sport Online Sport,
Prima victorie din cariera pentru Hamilton la Monza. Alonso ramane lider la general

Plecat din prima pozitie a grilei de start, britanicul Lewis Hamilton a castigat, duminica, Marele Premiu al Italiei gazduit de Autodromul din Monza. Podiumul italian a fost completat de mexicanul Sergio Perez Sauber) si spaniolul Fernnado Alonso ). Acesta din urma ramane lider la general cu un avans de 37 de puncte in fata lui Hamilton. continuă pe Online Sport

Pole position pentru Hamilton la Monza. Dezamagire provocata de Alonso

Echipa McLaren-Mercedes si-a plasat ambele monoposturi in prima linie a Marelui Premiu al Italiei, dupa ce Lewis Hamilton si Jenson Button au incheiat pe primele doua locuri in calificari. Calificarile de la Monza au fost in direct pe Onlinesport. ro .

LaLa Band feat. John Puzzle a lansat primul videoclip din cariera trupei: Dance Dance Dance |VIDEO

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata, a lansat in aceasta seara primul clip din cariera, oferind o imensa bucurie milioanelor de fani din toata tara. Noul single pentru care LaLa Band a filmat videoclip se numeste Dance Dance Dance si este un featuring cu Ionut Radu aka John Puzzle, cel care semneaza toate [.

LaLa Band a filmat primul videoclip din cariera trupei la piesa Dance Dance Dance |AUDIO

LaLa Band, trupa-vedeta a serialului Pariu cu Viata, care revine cu sezonul 3 din 17 septembrie la Pro Tv, a filmat primul clip din cariera, oferind o imensa bucurie milioanelor de fani din toata tara, dar si o mare satisfactie profesionala lor, cea mai cunoscuta gasca din Romania. Noul single pentru care LaLa Band a [.

Daniel Chitoiu: Ministerul Economiei se intalneste luni reprezentantii bancilor din Romania pentru a gasi solutiile de finantare pentru Oltchim

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat, joi, ca va discuta cu reprezentantii bancilor private din Romania in scopul obtinerii de sprijin financiar pentru Oltchim la plata salariilor restante si la asigurarea capitalului de lucru pe o perioada de o luna, pana la privatizarea societatii, relateaza Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )