Libnet.ro
UNICEF

06:45

LIVE Monica Niculescu in finala de la Nottingham (luni, ora 13:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Monica Niculescu in finala de la Nottingham (luni, ora 13:00)

Finala turneului de la Nottingham dintre Monica Niculescu si croata Ana Konjuh a fost programata pentru ziua de luni, ora 13:00. continuă pe Online Sport

LIVE Monica Niculescu in finala de la Nottingham (luni, ora 13:00)

Finala turneului de la Nottingham dintre Monica Niculescu si croata Ana Konjuh a fost programata pentru ziua de luni, ora 13:00.

Monica Niculescu, in semifinale la Nottingham! Urmeaza Radwanska?

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o in trei seturi pe Johanna Konta din Marea Britanie, calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Nottingham.

Monica Niculescu, in semifinale la Nottingham! Urmeaza Radwanska

Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o in trei seturi pe Johanna Konta din Marea Britanie, calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Nottingham.

Monica Niculescu, in finala turneului de la Nottingham

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0, pe Agnieszka Radwanska Polonia), cap de serie numarul unu, locul 13 WTA si beneficiara a unui wild card, si s-a calificat in finala turneului WTA de.

Nottingham: Monica Niculescu, in FINALA, dupa o victorie URIASA in fata principalei favorite, Radwanska

Monica Niculescu, 61 WTA, a obtinut o victorie mare la turneul WTA International de la Nottingham, acolo unde s-a calificat in finala dupa ce a eliminat-o pe sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, principala favorita.

Monica Niculescu in semifinale la Nottingham

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Nottingham.

WTA Nottingham: Monica Niculescu s-a calificat in finala dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska (5-7, 6-4, 6-0)

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0, pe poloneza Agnieszka Radwanska, cap de serie numarul unu, locul 13 WTA si beneficiara a unui wild card, si s-a calificat in finala turneului WTA de la Nottingham, Marea Britanie. Finala se joaca astazi, nu inainte de ora 18:00, pe terenul central. Nu se stie inca pe cine va intalni Monica Niculescu.

Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului WTA de la Nottingham

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invins-o, duminica, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-0, pe Agnieszka Radwanska Polonia), cap de serie numarul unu, locul 13 WTA si beneficiara a unui wild card, si.

Monica Niculescu o invinge pe Agnieszka Radwanska si va juca in finala de la Nottingham

Jucatoarea Monica Niculescu a reusit, duminica, cea mai mare victorie a sezonului, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszaka Radwanska in semifinalele turneului WTA de la Nottingham.

Tenis: Monica Niculescu s-a calificat in finala turneului de la Nottingham

Monica Niculescu s-a calificat duminica in finala turneului feminin de tenis pe iarba de la Nottingham Anglia), informeaza Agerpres. Romanca a invins-o in semifinale pe principala favorita, poloneza Agnieszka.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )