Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Roland Garros: Tig si Begu urmeaza dupa 16:00

Online Sport Online Sport,
LIVE Roland Garros: Tig si Begu urmeaza dupa 16:00

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros. continuă pe Online Sport

LIVE Roland Garros: Tig abandoneaza cu Pavlyuchenkova in primul tur. Begu joaca acum

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Tig contra Pavlyuchenkova in primul tur

Patricia Tig si Irina Begu sunt urmatoarele doua reprezentante ale Romaniei pe care le asteptam sa debuteze, luni, la Roland Garros.

Roland Garros: Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Patricia Tig vor juca luni - Djokovic si Nadal vor debuta si ei la competitia pariziana

Romania va avea patru jucatoare pe teren in cea de-a doua zi de intreceri de la Roland Garros, dupa cum arata programul de luni pus la dispozitie de organizatorii celui de-al doilea Grand Slam al anului. Irina Begu, Monica Niculescu, Ana Bogdan si Patricia Tig vor juca in runda inaugurala a competitiei.

LIVE Roland Garros: Niculescu si Bogdan in primul tur

Urmariti la aceasta ora desfasurarea in timp real a meciurilor pe care le sustin Monica Niculescu si Ana Bogdan in primul tur la Roland Garros.

Begu si Tig pierd in primul tur la Roland Garros

Patricia Tig si Irina Begu au pierdut, luni, in primul tur la Roland Garros, astfel ca dupa primele zile de concurs nu avem niciun sportiv calificat in turul secund din cei cinci intrati in competitie.

Simona Halep a facut anuntul Ce spune despre participarea la Roland Garros

Simona Halep este gata de Roland Garros. Romanca a primit OK-ul medicilor dupa accidentarea din finala de la Roma. Simona a a facut anuntul pe pagina ei de Instagram. A postat o fotografie in care lovea.

Programul romanilor in prima zi la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru ziua de duminica, prima a competitiei din acest an.

Roland Garros: Rafael Nadal si Novak Djokovic, in turul doi fara set pierdut

Rafael Nadal castigator de noua ori la Paris) si Novak Djokovic campionul en-titre al competitiei) s-au calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Cei doi au obtinut victorii in trei seturi. Se actualizeaza.

Angelique Kerber, eliminata in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, N. 1 mondial si principala favorita, a fost eliminata duminica in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros, inclinandu-se in fa.

Angelique Kerber spulberata in primul tur la Roland Garros

Angelique Kerber, lidera ierarhiei WTA si principala favorita de la Roland Garros, a fost eliminata, duminica, in chiar primul tur, de rusoaica Ekaterina Makarova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2993 seconds )