Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul romanilor in prima zi la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Programul romanilor in prima zi la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru ziua de duminica, prima a competitiei din acest an. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Marius Copil va juca duminica, de la ora 12:00, impotriva lui Albert Ramos-Vinolas

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul disputelor din prima zi a competitiei, Romania urmand sa fie reprezentata doar de Marius Copil. Aflat pe locul 93 in ierarhia ATP, Copil il va intalni, de la ora 12:00, pe terenul 3, pe Albert Ramos-Vinolas Spania, cap de serie numarul 19 si locul 20 ATP).

Simona Halep: RMN-ul arata un ligament rupt. Medicii spun ca am 50% sanse de recuperare pana la Roland Garros

Simona Halep a anuntat, miercuri, pe contul personal de Instagram, ca are un ligament rupt dupa accidentarea suferita in finala turneului Premier 5 de la Roma. Conform medicilor, jucatoarea noastra are 50% sanse de recuperare pana la startul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

PREZENTARE Roland Garros - Parisul, arta si tenisul: Simona Halep, ar putea fi anul tau - Reuseste Rafael Nadal la decima?

Dupa ce a impresionat in ultima parte a sezonului de zgura trofeu la Madrid, finala la Roma), Simona Halep are toate motivele sa spere la castigarea primului Grand Slam din cariera la Paris are insa nevoie si o recuperare perfecta la glezna accidentata). Cred ca pentru a castiga Roland Garros-ul ea are nevoie sa joace fiecare meci, fiecare game, fiecare punct ca si cand ar fi deja in finala. Fiecare meci este de fapt unul impotriva ta - Mats Wilander, despre Simona Halep. La masculin, Rafael Nadal pare sa fie in pole-position pentru un nou succes ar fi al zecelea - record absolut), mai ales dupa forma aratata in ultima perioada pe suprafata favorita. Ramane de vazut ce parere vor avea insa si Novak Djokovic, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Kei Nishikori, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Marile absente de la Roland Garros: Roger Federer si Serena Williams. Intra in material pentru a vedea o prezentare a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros 2017: Marius Copil si Ana Bogdan si-au aflat si ei adversarii din primul tur

Cei doi romani care au trecut de calificarile turneului de la Roland Garros, Marius Copil si Ana Bogdan, au aflat cu cine vor juca in primul tur de pe tablourile principale. Primul a avut ghinion, in vreme ce Ana poate fi multumita.

Roland Garros 2017. Jucatoarele noastre si-au aflat adversarele din primul tur. Cum arata tabloul complet al competitiei

Astazi a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din primul tur al turneului de la Grand Slam de la Roland Garros.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Jana Cepelova, in primul tur

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul trei, se va duela cu Jana Cepelova Slovacia, locul 88 WTA), in primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat in premiera pe tabloul principal de simplu

Ana Bogdan 24 ani, 106 WTA) s-a calificat, in premiera, pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului, joi, dupa ce a invins-o pe frantuzoaica Virginie Razzano, scor 6-4, 6-0.

Performanta deosebita pentru tenisul romanesc. Sase jucatoare pe tabloul principal la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat, in premiera, pe tabloul principal de simplu al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a dispus in runda.

Laura Siegemund s-a accidentat grav si nu va juca la Roland Garros

Laura Siegemund Germania, locul 32 WTA) s-a accidentat grav in timpul meciului cu cehoaica Barbora Krejcikova, din cadrul optimilor turneului WTA International Nurnberger Versicherungs Cup si va rata participarea la Roland Garros, scrie Reuters.

Marius Copil la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat fara probleme, miercuri, in ultimul tur al calificarilor turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )