Libnet.ro
UNICEF

10:30

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka. continuă pe Online Sport

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

Cand se joaca Simona Halep Viktoria Azarenka si unde poti vedea meciul LIVE

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca in turul 3 la Wimbledon. Meciul se va disputa vineri, 5 iulie 2019. Organizatorii au anuntat ca partida va incepe la ora 15:00, insa este posibil ca aceasta sa fie amanata in functie de programul celorlalte meciuri care au loc inainte de cel al numarului 7 mondial. Simona .

Simona Halep ajunge in turul 3 la Wimbledon dupa un meci complicat cu Mihaela Buzarnescu

De trei seturi a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea in runda a treia la Wimbledon.

La ce ora incepe meciul Simona Halep Mihaela Buzarnescu, in turul 2 la Wimbledon. Cine transmite partida la TV

Simona Halep Mihaela Buzarnescu este duelul asteptat cu sufletul la gura de toti romanii. Meciul din turul 2 al turneului de la Wimbledon se joaca miercuri, 3 iulie 2019, de la ora 15:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si .

Asa am trait Simona Halep si Mihaela Buzarnescu in turul 2 la Wimbledon

Revedeti aici cele mai interesante momente ale meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a debutat, luni, la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenis. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep s-a impus in duelul romanesc de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in trei seturi, 6-3, 4-6, 6-2, si s-a calificat in tur.

Simona Halep castiga duelul romanesc de la Wimbledon si se califica in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat miercuri in turul 3 al turneului de tenis de Mare Slem de la Wimbledon, dupa o victorie impotriva altei romance, Mihaela Buzarnescu, 6-3, 4-6, 6-2. Simona Halep, 27 de ani,.

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

Mats Wilander ii da sanse Mihaelei Buzarnescu sa o invinga pe Simona Halep, in special la Wimbledon - Barbara Schett merge pe mana Simonei

Turul doi de la Wimbledon va gazui un meci 100% romanesc, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa lupte pentru calificarea in turul trei pe iarba londoneza. Mats Wilander si Barbara Schett experti Europsport in materie de tenis) au prefatat duelul dintre primele doua rachete ale Romaniei. Daca vrei sa te gandesti ca Mihaela ar putea sa o invinga pe Simona Halep, atunci cu siguranta ar trebui sa fie aici, la Wimbledon, a fost de parere Wilander, in timp ce Schett merge pe mana Simonei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )