Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE SUPERCUPA ROMANIEI Steaua - Astra (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE SUPERCUPA ROMANIEI Steaua - Astra (21:00)

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu joaca vineri, de la ora 21:00, Supercupa Romaniei, meciul prin care fotbalul revine dupa o pauza de aproape doua luni. Astra vine dupa o victorie in ultimul meci direct, iar Steaua va surprinde in mod cert, fie in mod placut sau neplacut. continuă pe Online Sport

Supercupa Romaniei are un nou trofeu. Cantareste 6 kilograme!

Supercupa Romaniei Timisoreana va avea, incepand din acest an, un nou trofeu, care ii va fi acordat castigatoarei. Editia din acest an este disputata intre Steaua si Astra.

Alexandru Tudor arbitreaza Supercupa Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Alexandru Tudor sa conduca la centru Supercupa Romaniei dintre Steaua si Astra Giurgiu, meci programat vineri seara de la ora 21:00.

Supercupa Romaniei: Alexandru Tudor va arbitra partida Steaua - Astra

Comisia Centrala a Arbitrilor CCA) l-a delegat pe Alexandru Tudor ca arbitru central al Supercupei Romaniei, meci in care se vor duela Steaua, campioana Ligii I si Astra Giurgiu, castigatoarea Cupei Romaniei.

Supercupa Romaniei: demonstratie de karate in pauza meciului Steaua - Astra cu 220 de sportivi implicati!

Supercupa Romaniei va fi marcata de un moment inedit. Federatia Romana de Karate a pregatit o demonstratie, care se va desfasura in pauza partidei dintre Steaua si Astra pe teren.

Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua si Astra Giurgiu, in Supercupa Romaniei

Ordinea publica la Supercupa Romaniei, meci pe care il vor disputa Astra Giurgiu si Steaua vineri seara, pe Arena Nationala, va fi asigurata de peste 400 de jandarmi. Organizatorii anunta ca accesul pe.

Peste 730 de jandarmi si politisti vor asigura ordinea la Supercupa Romaniei

Peste 730 de politisti si jandarmi din Capitalei vor asigura, vineri, masurile de ordine publica la Supercupa Romaniei. Meciul se va disputa pe Arena Nationala, de la ora 21. 00, intre echipele Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu.

Steaua, probleme medicale inainte de Supercupa Romaniei si debutul in Liga Campionilor

Adi Popa este ultimul jucator intrat pe lista accidentarilor de la Steaua inainte de Supercupa Romaniei, care are loc pe 11 iulie de la ora 21:00.

LIVE TEXT Brazilia - Germania, ora 23.00. Semifinale Cupa Mondiala 2014

Brazilia si Germania se intalnesc, marti seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, in prima semifinala a Campionatului Mondial de fotbal, gazduit de Brazilia. Partida, desfasurata pe Arena Mineirao, din Belo Horizonte, ar putea da numele campioanei mondiale, avand in vedere ca ambele echipe sunt principalele favorite ale turneului.

Live Score Halep - Krunici: ora 19.00. Meciuri intarziate la Bucharest Open

Simona Halep joaca, joi, de la ora 18. 00, cu Aleksandra Krunici, numarul 155 WTA, din Slovenia, in turul al doilea la Bucharest Open. Patru meciuri mai are de castigat Halep in drumul sau spre titlul cu numarul 8, dupa ce si-a mai trecut un trofeu, anul acesta, in palmares.

Live Score Halep - Krunici: ora 18.00. Drumul spre titlul numarul 8 la Bucharest Open

Simona Halep joaca, joi, de la ora 18. 00, cu Aleksandra Krunici, numarul 155 WTA, din Slovenia, in turul al doilea la Bucharest Open. Patru meciuri mai are de castigat Halep in drumul sau spre titlul cu numarul 8, dupa ce si-a mai trecut un trofeu, anul acesta, in palmares.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )