Libnet.ro
UNICEF

05:15

LIVE Tenis, Simona Halep - Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia (17:20)

Online Sport Online Sport,
LIVE Tenis, Simona Halep - Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia (17:20)

Simona Halep o intalneste, duminica, live text pe Onlinesport. ro, pe Samantha Stosur in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. Cele doua vor reedita cu aceasta ocazie finala turneului de la Moscova, unde Halep a castigat al cincilea titlu al anului. continuă pe Online Sport

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Romanca va juca in semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep a castigat si al treilea meci din faza grupelor in turneul de la Sofia si se pregateste sa o intalneasca in semifinale pe australianca Samantha Stosur. Desi calificata deja in penultimul act.

Simona Halep, de neoprit. Sportiva s-a calificat in finala turneului de la Sofia

Simona Halep s-a calificat, in urma cu putin timp, in finala turneului de la Sofia, un turneu dotat cu premii in valoare de 750. 000 de dolari. in ciuda durerilor de spate suferite chiar iin timpul meciului, Simona.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Sofia

Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Sofia, dupa ce a invins-o, in trei seturi, in semifinale, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, numarul 16 mondial.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Sofia. A revenit in setul decisiv de la 0-3!

Jucatoarea Simona Halep, locul 14 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului de la Sofia, dupa ce a invins-o, in trei seturi, in semifinale, pe sportiva sarba Ana Ivanovici, numarul 16 mondial.

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Sofia, dupa ce-a invins-o pe Ana Ivanovici. Romanca a revenit in setul decisiv de la 0-3!

Simona Halep locul 14 TWA), cap de serie numarul 1, a invins-o sambata, in trei seturi, scor 2-6, 6-1, 6-3, pe a doua favorita a turneului, sarboaica Ana Ivanovici locul 16 WTA) si s-a calificat in finalaTurneului Campioanelor de la Sofia.

Simona Halep, de neoprit! A 50-a victorie in 2013 si calificare in semifinale la Sofia

Simona Halep este prima jucatoare calificata in semifinalele turneului de la Sofia, dupa ce a obtinut a doua victorie in capitala Bulgariei. Romanca, principala favorita a turneului, a trecut in doua seturi de f.

Simona Halep va incheia anul pe 2013 pe locul 11 WTA si devine prima jucatoare din Romania care castiga un milion de dolari intr-un an

Performantele exceptionale reusite de Simona Halep in acest sezon se reflecta atat in clasamentul mondial, cat si in plan financiar. Astfel, in urma calificarii in semifinalele turneului de la Sofia, Halep.

LIVETEXT Simona Halep Ana Ivanovici, prima semifinala a Turneului Campioanelor de la Sofia

De la ora 17. 20, Simona Halep locul 14 TWA), cap de serie numarul 1, o intalneste pe cea de-a doua favorita a turneului, sarboaica Ana Ivanovici locul 16 WTA), in prima semifinala a Turneului Campioanelor de la Sofia.

Simona Halep comparata cu Serena Williams

Jucatoarea Simona Halep si-a continuat, joi seara, parcursul perfect la Turneul Campionaelor de la Sofia, unde a obtinut a treia victorie consecutiva in faza grupelor.

Simona Halep obtine a doua victorie la Turneul Campioanelor si a 50-a a sezonului

Parcurs ireprosabil pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Sofia unde a obtinut, miercuri seara, a doua victorie in Grupa I.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )