Libnet.ro
UNICEF

07:15

LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Este legata cu pozitia noastra oficiala privind Ucraina. - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia unui conflict inghetat la Marea Neagra poate deveni pe termen mediu si lung o amenintare. - Consideram ca Ucraina este agresata . continuă pe România Liberă

Basescu: Securitatea Romaniei nu este amenintata. Ucraina, agresata de Rusia. ...

Presedintele Traian Basescu a prezentat pozitia oficiala a Romaniei fata de situatia cu care se confrunta Ucraina. Citeste si: Romania, timorata in fata agresiunii Rusiei in Ucraina - Situatia din Ucraina nu este o amenintare directa si imediata la Romania. In acelasi timp, Romania atentioneaza ca aparitia unui nou conflict inghetat in Europa este de natura a a accentua instabilitatea in regiune. - Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare la adresa Romaniei, insa aparitia .

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

Basescu: Securitatea Romaniei nu se schimba daca Rusia intra militar in Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat la Pro TV ca situatia de securitate a Romaniei nu s-ar schimba daca Rusia ar intra militar in Ucraina, mentionand ca granitele tarii sunt sigure, iar Federatia Rusa nu isi doreste un conflict cu un stat NATO,.

LIVE TEXT Ianukovici, prima declaratie publica dupa demiterea sa de catre Parlament, din Rusia.

Ianukovici, de la Rostov pe Don, Rusia: Voi continua sa lupt contra celor ce prin frica si teroare au pus mana pe putere. Am decis sa plec din Ucraina din cauza amenintarilor la adresa mea si a familiei mele. In Ucraina, puterea a fost preluata de nationalisti si pro-fascisti. Este foarte important sa punem in aplicare acordul ce prevede alegerile prezidentiale. E foarte important ca strazile sa fie eliberate. Armata nu trebuie sa se mai afle in strada. Trebuie sa se ia in considerare .

Basescu: Ruperea USL este o mare prostie, iar Victor Ponta este de vina

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru ProTV, ca ruperea USL a fost o mare prostie, mentionand ca nu credea ca se va ajunge in situatia asta si ca de vina este Victor Ponta, conform Mediafax .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )