Libnet.ro
UNICEF

04:40

LIVE TEXT Halep - Bouchard, joi, de la ora 16.00, in semifinalele Wimbledon

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT Halep - Bouchard, joi, de la ora 16.00, in semifinalele Wimbledon

Simona Halep joaca, joi, incepand cu ora 16. 00, impotriva canadiencei Eugenie Bouchard, cap de serie 13, in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Cap de serie 3 si singura dintre principalele favorite, ramase in competitie, Halep se afla in fata celei mai mari performante din cariera de la Wimbledon. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Halep - Lisicki, miercuri de la ora 14.00, SFERTURI Wimbledon

Simona Halep joaca, miercuri, de la ora 14. 00, impotriva nemtoaicei Sabine Lisicki, locul 19 WTA. Cap de serie numarul 3 si principala favorita ramasa in competitie, Halep va incerca sa ajunga pentru prima data in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Sedinta CSAT la ora 16:00: Mandatul Romaniei la summit-ul NATO, viitoarea misiune NATO in Afganistan si combaterea evaziunii fiscale, printre subiectele de pe ordinea de zi

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedintele Traian Basescu, are loc miercuri, 2 iulie, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei se afla subiecte precum mandatul Romaniei la Summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO) 2014, participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, dupa 2014, fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2015, raportul privind activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale si analiza posibilelor evolutii ingrijoratoare si a amenintarilor la adresa securitatii nationale.

LIVE TEXT Halep - Dias 3-1, OPTIMI Wimbledon

Simona Halep, cap de serie numarul 3, joaca, marti, de la ora 13. 30, ora Romaniei, in optimile turneului de la Wimbledon, impotriva jucatoarei te tenis Zarina Dias Kazahstan), locul 72 WTA. Meciul este transmis in format live text pe romanialibera. ro.

LIVE TEXT Halep - Lisicki 6-4, 3-0. William si Kate, in tribune la Wimbledon

Simona Halep joaca, miercuri, de la ora 14. 00, impotriva nemtoaicei Sabine Lisicki, locul 19 WTA. Cap de serie numarul 3 si principala favorita ramasa in competitie, Halep va incerca sa ajunga pentru prima data in semifinalele turneului de la Wimbledon.

Sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, la ora 16:00

O sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, condusa de presedintele Traian Basescu, are loc miercuri, 2 iulie, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi a sedintei se afla subiecte precum mandatul Romaniei la Summitul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord NATO) 2014, participarea Romaniei la viitoarea misiune NATO in Afganistan, dupa 2014, fortele armate ale Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru participarea la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2015, raportul privind activitatile desfasurate si rezultatele obtinute in procesul de prevenire si combatere a evaziunii fiscale si analiza posibilelor evolutii ingrijoratoare si a amenintarilor la adresa securitatii nationale, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Wimbledon: Simona Halep va juca miercuri, de la ora 14.00, in sferturile de finala. Despre adversara sa, Sabine Lisicki: Ea este o jucatoare agresiva, eu joc mai inteligent

Simona Halep favorita nr. 3) va juca miercuri, de la ora 14. 00, in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva jucatoarei germane Sabine Lisicki, cap de serie nr. Sportiva romana s-a aratat increzatoare ca va evolua bine in meciul de miercuri, declarand totodata ca nu este surprinsa ca joaca un sfert de finala maine. Sunt pe locul trei in clasament, deci trebuie sa fiu aici, a spus ea.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:00), precedat de Safarova - Kvitova (15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:00 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova care incepe la 15:00, de asemenea live in aceasta pagina.

LIVE TEXT Belgia - SUA, ora 23.00, in optimile Cupei Mondiale din Brazilia

Belgia joaca, marti seara, de la ora 23. 00, impotriva SUA, in ultimul meci al optimilor de finala de la Mondialul brazilian. Partida, disputata la Salvador, se anunta una dintre cele mai echilibrate din optimile Cupei Mondiale. Meciul este transmis live text pe romanialibera. ro.

LIVE TEXT Olanda - Mexic, ora 19.00. Duel cu surprize in optimile Cupei Mondiale

Olanda - Mexic este cel de-al treilea meci din optimile Cupei Mondiale din Brazilia. Olanda si Mexic se intalnesc, duminica, de la ora 19. 00, pe Estadio Castelao, din Fortaleza, intr-un meci la finalul caruia una dintre echipe va pleca acasa. Partida va fi transmisa pe posturile TVR si va putea fi urmarita live text pe romanialibera. ro.

LIVE TEXT Germania - Algeria, ora 23.00, in optimile Cupei Mondiale

Germania joaca, luni seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, impotriva Algeriei, in optimile Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia. Partida dintre castigatoarea grupei G, Germania si locul doi al grupei H va avea loc pe stadionul Beira-Rio din Porto Alegre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )