Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE TEXT Klaus Johannis despre criza din USL: Pe zi ce trecem, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad. / Nu vreau sa fac scenarii despre intrarea PNL in opozitie cand noi de fapt incercam sa intram la guvernare

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Klaus Johannis despre criza din USL: Pe zi ce trecem, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad. / Nu vreau sa fac scenarii despre intrarea PNL in opozitie cand noi de fapt incercam sa intram la guvernare

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat joi, cu referire la criza fara precedent din USL, ca pe zi ce trecem, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad, el adaugand ca Cred ca se poate vedea daca PSD sau acest USD ar fi dorit o deblocare. ) Noi ne-am dorit si ne dorim sa intarim prezenta noastra in Guvern si prin asta Guvernul, dar se pare ca exista si alte optiuni in Guvern. Klaus Johannis a adaugat ca Suntem in criza. Nu este o criza mare, nu se compara cu crizele care apar la vecinii nostri - sper sa se termine repede. Dar suntem intr-o criza. PSD sau USD pe de o parte si PNL nu se inteleg asupra remanierii guvernamentale, suntem in negociere. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Johannis despre criza din USL: Pe zi ce trecem, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad. / Nu vreau sa fac scenarii despre intrarea PNL in opozitie cand noi de fapt incercam sa intram la guvernare

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat joi, cu referire la criza fara precedent din USL, ca pe zi ce trecem, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad, el adaugand ca Cred ca se poate vedea daca PSD sau acest USD ar fi dorit o deblocare. ) Noi ne-am dorit si ne dorim sa intarim prezenta noastra in Guvern si prin asta Guvernul, dar se pare ca exista si alte optiuni in Guvern. Klaus Johannis a adaugat ca Suntem in criza. Nu este o criza mare, nu se compara cu crizele care apar la vecinii nostri - sper sa se termine repede. Dar suntem intr-o criza. PSD sau USD pe de o parte si PNL nu se inteleg asupra remanierii guvernamentale, suntem in negociere.

VIDEO Klaus Johannis despre criza din USL: Pe zi ce trece, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad. / Nu vreau sa fac scenarii despre intrarea PNL in opozitie cand noi de fapt incercam sa intram la guvernare

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, a declarat joi, cu referire la criza fara precedent din USL, ca pe zi ce trece, sansele de iesire pozitiva din acest impas scad, el adaugand ca Cred ca se poate vedea daca PSD sau acest USD ar fi dorit o deblocare. ) Noi ne-am dorit si ne dorim sa intarim prezenta noastra in Guvern si prin asta Guvernul, dar se pare ca exista si alte optiuni in Guvern. Klaus Johannis a adaugat ca Suntem in criza. Nu este o criza mare, nu se compara cu crizele care apar la vecinii nostri - sper sa se termine repede. Dar suntem intr-o criza. PSD sau USD pe de o parte si PNL nu se inteleg asupra remanierii guvernamentale, suntem in negociere.

Basescu, despre criza din USL: Ponta sa cedeze la cererea legata de Iohannis, nu e niciun capat de tara daca va fi vicepremier

Presedintele Traian Basescu considera ca liderii USL trebuie sa revina la ratiune, declarand, miercuri, ca Victor Ponta ar trebuie sa cedeze si sa-l numeasca pe Klaus Iohannis vicepremier. Nu i-as spune.

Mugur Ciuvica despre criza din USL: Eu cred ca daca o mai tin mult asa cu cearta asta, cel mai bine ar fi sa se rupa

Invitatat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Mugur Ciuvica a discutat despre problemele care au aparut in ultimul timp in USL. Acesta a comentat declaratiile pe care.

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

Victor Ponta vorbeste despre criza din USL de la ora 13.00

Premierul Victor Ponta va sustine o conferinta de presa de la ora 13. 00 in care va vorbi despre situatia tensionata din USL si despre cum functioneaza Guvernul in formula incompleta.

Criza din USL se simte. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

Ponta si Antonescu, oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate

Presedintele Traian Basescu a declarat azi ca nu califica disensiunile din USL drept criza politica, ci, mai degraba, drept o criza artificiala, de oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate, referindu-se explicit la Ponta si la Antonescu.

Sergiu Andon, despre haosul din Guvern: E un fel de razboi rece

Politicianul Sergiu Andon, membru al particului Conservator, a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute despre criza din interiorul USL. PNL trebuie sa decida daca iese de la guvernare, sau.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )