Libnet.ro
UNICEF

06:45

Basescu, despre criza din USL: Ponta sa cedeze la cererea legata de Iohannis, nu e niciun capat de tara daca va fi vicepremier

B1 B1,
Basescu, despre criza din USL: Ponta sa cedeze la cererea legata de Iohannis, nu e niciun capat de tara daca va fi vicepremier

Presedintele Traian Basescu considera ca liderii USL trebuie sa revina la ratiune, declarand, miercuri, ca Victor Ponta ar trebuie sa cedeze si sa-l numeasca pe Klaus Iohannis vicepremier. Nu i-as spune. continuă pe B1

Ponta si Antonescu, oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate

Presedintele Traian Basescu a declarat azi ca nu califica disensiunile din USL drept criza politica, ci, mai degraba, drept o criza artificiala, de oameni lipsiti de responsabilitate si maturitate, referindu-se explicit la Ponta si la Antonescu.

Mugur Ciuvica despre criza din USL: Eu cred ca daca o mai tin mult asa cu cearta asta, cel mai bine ar fi sa se rupa

Invitatat in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Mugur Ciuvica a discutat despre problemele care au aparut in ultimul timp in USL. Acesta a comentat declaratiile pe care.

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

VIDEO Traian Basescu, despre evolutiile din Ucraina, Moldova si Bosnia: Avem un risc major de destabilizare in regiune. Ponta si Antonescu, chiar nu sunteti responsabili?

Presedintele Traian Basescu a afirmat miercuri ca regiunea in care se afla Romania se confrunta cu un risc major de destabilizare, avand in vedere evolutiile in Ucraina, referendumurile locale din Republica Moldova si situatia din Bosnia Hertegovina si le-a solicitat liderilor coalitiei de guvernare, Victor Ponta si Crin Antonescu, sa dea dovada de responsabilitate si stopeze actuala criza guvernamentale de orgolii, pentru a nu inscrie si Romania in aceasta eticheta de instabilitate.

Criza din USL se simte. Surse: 20 de filiale ale PNL nu l-ar mai sustine pe Antonescu

Criza USL isi spune cuvantul si in partid. Asa se face ca liderul PNL, Crin Antonescu, este contestat de tot mai multi lideri din propriul partid. Printre acestia, Calin Popescu-Tariceanu si Sorin Iliesiu,.

PNL a discutat despre iesirea de la guvernare, dar nu a formulat o pozitie clara privind mentinerea sau ruperea USL. Ponta si Antonescu se intalnesc luni

Liderii PNL de la centru si cei din teritoriu au discutat, duminica seara, aproape 5 ore la sediul PNL despre criza din USL si o eventuala iesire de la guvernare, insa nu au formulat, la final, o pozitie clara privind mentinerea sau ruperea Uniunii. Crin Antonescu va merge luni, insotit de Klaus Johannis, la o intalnire cu Victor Ponta cu un mandat de fermitate in ceea ce priveste respectarea protocolului USL, potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al PNL, Cristina Pocora, care a sustinut, duminica seara, ca nu s-a discutat in termeni de iesire de la guvernare.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Crin Antonescu ca PSD si PNL nu au reusit sa ajunga la o intelegere privind structura Guvernului. Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. , a spus Ponta. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa .

Sergiu Andon, despre haosul din Guvern: E un fel de razboi rece

Politicianul Sergiu Andon, membru al particului Conservator, a vorbit in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute despre criza din interiorul USL. PNL trebuie sa decida daca iese de la guvernare, sau.

Basescu, despre situatia din Ucraina: Romania este pregatita sa preia un flux de imigranti, sigur circa 3.500 de ucrainieni

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca, in caz de nevoie, Romania poate prelua, pentru inceput, 3. 500 de refugiati din Ucraina in spatii de cazare. in ce priveste Ucraina, am avut o.

UPDATE. intalnire decisiva Antonescu-Ponta, pentru analizarea situatiei din USL. ...

Victor Ponta a declarat, la iesirea de la intalnirea cu Antonescu: Nu am vorbit despre iesirea din Guvern a PNL. Pentru o restructurare masiva nu este consens in USL. Functia de vice-premier este lata de cea de ministru de finante. Cat timp domnul Basescu este in functie, tara nu va avea liniste. --- Premierul Victor Ponta si Crin Antonescu se intalnesc, la aceasta ora in Biroul de la Senat al lui Crin Antonescu. La intalnire mai participa Klaus Iohannis, Liviu Dragnea, Daniel .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )