Libnet.ro
UNICEF

06:00

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Petra Kvitova: joi, ora 18.00. Provocarea carierei pentru romanca

România Liberă România Liberă,
Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Petra Kvitova: joi, ora 18.00. Provocarea carierei pentru romanca

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, joi, pe cehoaica Petra Kvitova, cap de serie 4 si numarul 4 mondial, in sfereturile turneului Premier Mandatory de la Madrid. continuă pe România Liberă

Live Text Madrid 2015. Irina Begu - Andrea Petkovic: luni, ora 18.15

Madrid 2015. Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Madrid, pe Andrea Petkovic Germania), cap de serie 11.

Madrid 2015: Irina Begu, calificare fulgeratoare in turul 2 la dublu. Initial trebuia sa joace la simplu

Irina Begu si Lara Arruabarrena s-au calificat in turul al doilea, in cadrul turneului de dublu de la Madrid, dupa doar o ora de joc. Begu trebuia sa joace initial la simplu, dar a beneficiat de abandonul adversarei.

Madrid 2015: Irina Begu, in sferturi, dupa o victorie uriasa in fata Barborei Strycova. Urmeaza o adversara din top 10

Irina Begu, 37 WTA, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, dupa ce reputat o victorie importanta in fata numarului 23 mondial, Barbora Strycova, scor 6-4, 6-4.

Madrid 2015: Irina Begu vs Barbora Strycova: ora 12.00. Avancronica primului duel al celor doua

Irina Begu, 37 WTA, o intalneste, miercuri, pe Barbora Strycova, 23 WTA, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid. Un meci intre doua specialiste la dublu, confruntarea va fi prima din cariera celor doua.

Madrid 2015: Irina Begu, in sferturile de finala, la dublu. Urmeaza Muguruza

Irina-Camelia Begu si coechipiera sa iberica, Lara Arruabarrena, s-au calificat in sferturile de finala ale probei de dublu, in cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid.

Madrid 2015: Irina Begu si-a aflat adversara din optimi

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, o va intalni pe Barbora Strycova, locul 23 WTA, din Cehia, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

Turneul de la Madrid: azi joaca Irina Begu, ultima romanca ramasa in cursa la simplu. Adversarul e unul greu

Simona Halep, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, cu toate au iesit in turul I al turneului de la Madrid.

LIVE Irina Begu in sferturi la Madrid

Irina Begu evolueaza la aceasta ora in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid contra cehoaicei Petra Kvitova. Invingatoarea o intalneste in semifinale pe lidera mondiala Serena Williams.

Irina Begu s-a oprit in sferturi la Madrid. Rateaza intalnirea cu Serena Williams

Irina Begu a evoluat la aceasta ora in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid contra cehoaicei Petra Kvitova. Invingatoarea o va intalni in semifinale pe lidera mondiala Serena Williams.

WTA Madrid: Serena Williams, calificata in semifinale; o poate intalni pe Irina Begu

Jucatoarea Serena Williams, locul 1 WTA, s-a calificat, joi, in semifinalele Madrid Open, faza in care ar putea sa o intalneasca pe Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, daca sportiva romana o va invinge pe Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA, in sferturile de finala ale competitiei, noteaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )