Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 1-1; Lyon-Real Sociedad 0-2 (repriza secunda)/ Sahtior Karagandy - Celtic 2-0 (final)

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 1-1; Lyon-Real Sociedad 0-2 (repriza secunda)/ Sahtior Karagandy - Celtic 2-0 (final)

Play-off-ul Ligii Campionilor ne propune marti seara doua meciuri puternice. Milan nu vrea sa mai rateze pentru a doua oara in istorie calificarea in grupele Ligii, in timp ce olandezii de la PSV anunta ca-si respecta adversarul dar cred ca-l voi depasi. Seara de fotbal europeana a debutat cu o supriza, Sahtior Karagandy trecand pe teren prorpiu cu 2-0 de scotienii de la Celtic. Vezi rezultatele din toate meciurile serii. S-a marcat pe toate stadioaneleA inceput repriza secundamin 75. Ocazie buna ptr PSV, sutul lui Zoon din careu fiind respins in extremis de aparatori. 17 suturi spre poarta lui Milanmin 60 GOOOL PSV. Matavz aduce egalarea dupa doua ocazii mari avute de milanezi. PSV-Milan 1-1min 55 GOOOL Sociedad. Seferovici prinde un sut de exceptie si duce scorul la 2-0. Lyon-Sociedad 0-2. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 0-1; Lyon-Real Sociedad 0-1 (prima repriza)/ Sahtior Karagandy - Celtic 2-0 (final)

Play-off-ul Ligii Campionilor ne propune marti seara doua meciuri puternice. Milan nu vrea sa mai rateze pentru a doua oara in istorie calificarea in grupele Ligii, in timp ce olandezii de la PSV anunta ca-si respecta adversarul dar cred ca-l voi depasi. Seara de fotbal europeana a debutat cu o supriza, Sahtior Karagandy trecand pe teren prorpiu cu 2-0 de scotienii de la Celtic. Vezi rezultatele din toate meciurile serii. S-a marcat pe toate stadioanelePrima reprizamin 35: Lyon preseaza, dar Sociedad se apara exact si iese periculos pe contraatacmin 16 GOOOL Real Sociedad Super executie din foarfeca a lui Antoine Griezmannmin 15: GOOOL Milan Stephan El Shaarawy deschide scorul pentru Milan.

LIVE TEXT Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 0-1; Lyon-Real Sociedad 0-2 (repriza secunda)/ Sahtior Karagandy - Celtic 2-0 (final)

Play-off-ul Ligii Campionilor ne propune marti seara doua meciuri puternice. Milan nu vrea sa mai rateze pentru a doua oara in istorie calificarea in grupele Ligii, in timp ce olandezii de la PSV anunta ca-si respecta adversarul dar cred ca-l voi depasi. Seara de fotbal europeana a debutat cu o supriza, Sahtior Karagandy trecand pe teren prorpiu cu 2-0 de scotienii de la Celtic. Vezi rezultatele din toate meciurile serii. S-a marcat pe toate stadioaneleA inceput repriza secundamin 55 GOOOL Sociedad. Seferovici prinde un sut de exceptie si duce scorul la 2-0min 16 GOOOL Real Sociedad Super executie din foarfeca a lui Antoine Griezmannmin 15: GOOOL Milan Stephan El Shaarawy deschide scorul pentru Milan.

FINAL Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 1-1; Lyon-Real Sociedad 0-2 Doua eurogoluri Griezmann si Seferovic/ Surpiza Sahtior Karagandy

Primele meciuri ale play-off-ul Ligii Campionilor s-au ridicat la inaltimea asteptarilor oferind multe goluri, executii spectaculoase, dar si surprize. Milan a fost dominata la Eindhoven, dar echipa milaneza s-a dovedit a fi mai experimentata fiind la un pas se plece cu o victorie. Scor final 1-1, iar verdictul se amana. Sociedad s-a dovedit mult mai puternica si tehnica pentru Lyon reusind un 2-0 in deplasare prin doua executii extraordinare ale lui Griezmann si Seferovici. Seara de fotbal european a debutat insa cu o supriza, Sahtior Karagandy trecand pe teren prorpiu cu 2-0 de scotienii de la Celtic. Vezi rezultatele din toate meciurile serii.

Play-off-ul Ligii Campionilor: PSV- AC Milan 1-1; Lyon-Real Sociedad 0-2 Doua eurogoluri Griezmann si Seferovic/ Surpiza Sahtior Karagandy

Primele meciuri ale play-off-ul Ligii Campionilor s-au ridicat la inaltimea asteptarilor oferind multe goluri, executii spectaculoase, dar si surprize. Milan a fost dominata la Eindhoven, dar echipa milaneza s-a dovedit a fi mai experimentata fiind la un pas se plece cu o victorie. Scor final 1-1, iar verdictul se amana. Sociedad s-a dovedit mult mai puternica si tehnica pentru Lyon reusind un 2-0 in deplasare prin doua executii extraordinare ale lui Griezmann si Seferovici. Seara de fotbal european a debutat insa cu o supriza, Sahtior Karagandy trecand pe teren prorpiu cu 2-0 de scotienii de la Celtic. Vezi toate rezultatele serii.

AC Milan, cu un pas in grupele Ligii

PSV si AC Milan au oferit un spectacol frumos marti, in prima mansa din play-off-ul Ligii Campionilor, terminand la egalitate, scor 1 - 1 0 - 1). Elevii lui Phillip Cocu au inceput mai bine jocul, insa.

Jucatorii lui Sahtior Karagandi au sacrificat o oaie inaintea meciului cu Celtic

Sahtior Karagandi, prima echipa din Kazahstan care a ajuns in play-off-ul Ligii Campionilor, vrea sa-si continue parcursul excelent de pana acum in cupele europene. Iar pentru asta apeleaza la orice ajutor posibil. Chiar si la cel al superstitiilor si al traditiilor.

Jandarmeria se teme de suporterii Legiei! 700 de oameni de ordine pe Arena Nationala si filtre pe autrostrada

000 dintre suporterii Legiei vor asista maine seara la meciul dintre Steaua si echipa poloneza, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Mihai Stoica ii linisteste pe fani: Vom aduce inca un atacant. Managerul stelist ii ironizeaza pe polonezi

Cu doua zile inaintea primei manse a dublei dintre Steaua si Legia Varsovia din play-off-ul Ligii Campionilor, Mihai Stoica a prefatat duelul de pe Arena Nationala, sustinand ca un nou atacant isi va face aparitia cat de curand in echipa lui Laurentiu Reghecampf.

Steaua - Legia: 2000 de polonezi fac deplasarea la Bucuresti. Risc maxim pe Arena Nationala!.

Steaua va avea in tribune 2000 de polonezi cu risc maxim, suporterii formatiei Legia Varsovia fiind cunoscuti pentru actele de huliganism, potrivit Mediafax. Steaua va intalni Legie in play-off-ul Ligii Campionilor. Organizatorul meciului a pus la dispozitia suporterilor polonezi un numar de 2. 000 de vouchere, care vor fi preschimbate la stadion. Deci, ne asteptam ca la aceasta partida sa asiste aproximativ 2. 000 de fani polonezi, care vor face deplasarea la Bucuresti cu microbuze, .

Arbitrul finalei Ligii Campionilor fluiera Steaua - Legia

UEFA l-a delegat sa conduca meciul tur dintre Steaua si Legia pe italianul Nicola Rizzoli, arbitru care a condus ultima finala a Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - Bayern Munchen.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )