Libnet.ro
UNICEF

23:45

LIVE TEXT. Simona Halep joaca ACUM la US Open in compania lui Kristen Flipkens din Belgia. Halep castiga meciul de o maniera impresionanta cu 6-0, 6-2 si merge in turul secund

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Simona Halep joaca ACUM la US Open in compania lui Kristen Flipkens din Belgia. Halep castiga meciul de o maniera impresionanta cu 6-0, 6-2 si merge in turul secund

Simona Halep a debutat la aceasta editie de US Open impotriva lui Kirsten Flipkens. Partida dintre cele doua sportive a durat o ora si 20 de minute pe principala arena de la New York, Arthur Ashe Stadium. continuă pe România Liberă

Simona Halep la US Open: Vizioneaza legal meciul pe internet

Partida pe care Simona Halep o joaca marti la US Open, in primul tur, de la ora 18:00, contra lui Kirsten Flipkens se poate viziona legal cu streaming live, in Romania. Pentru a vedea imaginile video in directtrebuiesa ai un cont la Betano. com - agentia online de pariuri sportive legale care detine drepturi de transmie pe internet -si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 18:00, imaginile video live vor fi disponibileaici.

Simona Halep surprinde cu aparitia sa la US Open (FOTO)

Simona Halep a decis sa schimbe ceva pentru editia din acest an a US Open, turneu unde in 2015 se oprea in semifinale, si a renuntat la traditionala fustita pentru pantaloni scurti.

S-a decis ora la care va debuta Simona Halep la US Open

Simona Halep este a cincea favorita a turneului de la US Open si va juca in primul tur marti contra lui Kirsten Flipkens.

LIVE US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur (18:00)

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur

Onlinesport. ro a transmis live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep l-a disputatin primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

Roberta Vinci: Favorita mea la US Open este Simona Halep. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, debuteaza luni, 29 august, la New York. Roberta Vinci finalista in 2015 la competitia americana) o are drept favorita in acest an pe Simona Halep, cap de serie numarul cinci. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam, a spus Vinci, facand referire la Halep.

Simona Halep, dominatoare in primul meci la US Open. Aproape de 10 perfect!

Simona Halep a fost foarte aproape de un 6-0, 6-0 in fata belgiencei Kirsten Flipkens in primul tur la US Open. S-a incheiat 6-0, 6-2 sub privirile Nadiei Comaneci, iar la final Halep a primit 9. 5 pentru evolutia sa din partea prezentatoarei postului american ESPN la interviul de la nivelul terenului.

Simona Halep s-a clificat in turul al doilea al US Open

Simona Halep s-a calificat marti in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belgia Kirsten Flipkens in etapa inaugurala a competitiei, informeaza Agerpres. Halep a.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open

Simona Halep s-a calificat marti in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belgia Kirsten Flipkens in etapa inaugurala a competitiei, informeaza Agerpres. Halep a.

US Open: Simona Halep a plecat ca din pusca, 6-0, 6-2 cu Flipkens! Meciul s-a incheiat dupa o ora de joc

Simona Halep n-a stat la discutii in primul tur de la US Open, castigand meciul cu Kirsten Flipkens, din Belgia, fara sa transpire. A fost 6-0, 6-2 pentru Simona, dupa 60 de minute de joc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )