Libnet.ro
UNICEF

09:31

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open

Simona Halep s-a calificat marti in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belgia Kirsten Flipkens in etapa inaugurala a competitiei, informeaza Agerpres. Halep a. continuă pe B1

Simona Halep s-a clificat in turul al doilea al US Open

Simona Halep s-a calificat marti in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe jucatoarea din Belgia Kirsten Flipkens in etapa inaugurala a competitiei, informeaza Agerpres. Halep a.

Simona Halep la US Open: Vizioneaza legal meciul pe internet

Partida pe care Simona Halep o joaca marti la US Open, in primul tur, de la ora 18:00, contra lui Kirsten Flipkens se poate viziona legal cu streaming live, in Romania. Pentru a vedea imaginile video in directtrebuiesa ai un cont la Betano. com - agentia online de pariuri sportive legale care detine drepturi de transmie pe internet -si sa ai in cont minim 50 de bani 0,50 lei). Calendarul de streaming live esteaici. De la ora 18:00, imaginile video live vor fi disponibileaici.

LIVE TEXT. Simona Halep joaca ACUM la US Open in compania lui Kristen Flipkens din Belgia. Halep castiga meciul de o maniera impresionanta cu 6-0, 6-2 si merge in turul secund

Simona Halep a debutat la aceasta editie de US Open impotriva lui Kirsten Flipkens. Partida dintre cele doua sportive a durat o ora si 20 de minute pe principala arena de la New York, Arthur Ashe Stadium.

Simona Halep, victorioasa in turul inaugural al US Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie N. 5, a trecut cu mare usurinta de belgiana Kirsten Flipkens, 6-0, 6-2, marti, in turul inaugural al US Open, al patrulea si ultimul turneu de Mare.

Simona Halep, dominatoare in primul meci la US Open. Aproape de 10 perfect!

Simona Halep a fost foarte aproape de un 6-0, 6-0 in fata belgiencei Kirsten Flipkens in primul tur la US Open. S-a incheiat 6-0, 6-2 sub privirile Nadiei Comaneci, iar la final Halep a primit 9. 5 pentru evolutia sa din partea prezentatoarei postului american ESPN la interviul de la nivelul terenului.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur

Onlinesport. ro a transmis live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep l-a disputatin primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

LIVE US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur (18:00)

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

Simona Halep surprinde cu aparitia sa la US Open (FOTO)

Simona Halep a decis sa schimbe ceva pentru editia din acest an a US Open, turneu unde in 2015 se oprea in semifinale, si a renuntat la traditionala fustita pentru pantaloni scurti.

US Open: Simona Halep a plecat ca din pusca, 6-0, 6-2 cu Flipkens! Meciul s-a incheiat dupa o ora de joc

Simona Halep n-a stat la discutii in primul tur de la US Open, castigand meciul cu Kirsten Flipkens, din Belgia, fara sa transpire. A fost 6-0, 6-2 pentru Simona, dupa 60 de minute de joc.

Roberta Vinci: Favorita mea la US Open este Simona Halep. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam

US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, debuteaza luni, 29 august, la New York. Roberta Vinci finalista in 2015 la competitia americana) o are drept favorita in acest an pe Simona Halep, cap de serie numarul cinci. E ciudat ca nu a castigat pana acum un Grand Slam, a spus Vinci, facand referire la Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )