Libnet.ro
UNICEF

09:01

Live Text: Steaua- Astra, ora 21, in SuperCupa Romaniei

România Liberă România Liberă,
Live Text: Steaua- Astra, ora 21, in SuperCupa Romaniei

Steaua si Astra deschid oficialul noul sezon de fotbal din Romania. Campioana Steaua intalneste Astra, castigatoarea Cupei, pentru trofeul SuperCupei Romaniei,a 16-a editie a evenimentului. continuă pe România Liberă

Peste 400 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre Steaua si Astra Giurgiu, in Supercupa Romaniei

Ordinea publica la Supercupa Romaniei, meci pe care il vor disputa Astra Giurgiu si Steaua vineri seara, pe Arena Nationala, va fi asigurata de peste 400 de jandarmi. Organizatorii anunta ca accesul pe.

Steaua, probleme medicale inainte de Supercupa Romaniei si debutul in Liga Campionilor

Adi Popa este ultimul jucator intrat pe lista accidentarilor de la Steaua inainte de Supercupa Romaniei, care are loc pe 11 iulie de la ora 21:00.

LIVE TEXT Brazilia - Germania, ora 23.00. Semifinale Cupa Mondiala 2014

Brazilia si Germania se intalnesc, marti seara, de la ora 23. 00, ora Romaniei, in prima semifinala a Campionatului Mondial de fotbal, gazduit de Brazilia. Partida, desfasurata pe Arena Mineirao, din Belo Horizonte, ar putea da numele campioanei mondiale, avand in vedere ca ambele echipe sunt principalele favorite ale turneului.

LIVE TEXT Olanda - Argentina, ora 23.00. Meciul care va da a doua finalista a Cupei Mondiale

Olanda si Argentina disputa, miercuri seara, de la ora 23. 00, cea de a doua semifinala a Cupei Mondiale, urmand ca una dintre ele sa intalneasca Germania in finala de pe Maracana, din 13 iulie. Meciul Olanda - Argentina este inainte de toate unul al orgoliilor, avand in vedere ca multi dintre jucatori sunt rivali in competitiile inter-cluburi din Europa.

Alexandru Tudor arbitreaza Supercupa Romaniei

Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Alexandru Tudor sa conduca la centru Supercupa Romaniei dintre Steaua si Astra Giurgiu, meci programat vineri seara de la ora 21:00.

Astra Giurgiu a castigat Supercupa Romaniei, dupa ce a invins Steaua la penaltyuri

Istoria din finala Cupei Romaniei s-a repetat si in Supercupa Romaniei. Astra Giurgiu s-a impus cu 5-3 in fata campioanei Steaua si a cucerit al doilea trofeu din palmaresul clubului. La finalul celor 120 de.

Revenim la fotbalul nostru: Steaua si Astra se bat diseara pentru Supercupa, trofeul care valoreaza cat o poza

Campioana Ligii I si detinatoarea Cupei se vor duela pe Arena Nationala vineri, ora 21. 00, Pro TV) pentru a castiga o competitie in care miza e insignifianta.

LIVE SUPERCUPA ROMANIEI Steaua - Astra 1-0 (pauza)

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu joaca vineri, de la ora 21:00, Supercupa Romaniei, meciul prin care fotbalul revine dupa o pauza de aproape doua luni. Astra vine dupa o victorie in ultimul meci direct, iar Steaua va surprinde in mod cert, fie in mod placut sau neplacut.

Restrictii de circulatie in Bucuresti pentru Supercupa Romaniei

Traficul pe mai multe strazi va fi restrictionat, vineri, in Bucuresti, pentru Supercupa Romaniei. Meciul se va disputa intre echipele F. Steaua Bucuresti A. Astra Giurgiu, pe Stadionul National Arena.

Arena Nationala va fi acoperita pe durata meciului din Supercupa Romaniei, dupa ce meteorologii au atentionat ca va ploua

Acoperisul Arenei Nationale va fi tras vineri seara, pe durata partidei Steaua - Astra Giurgiu, din cadrulSupercupei Romaniei, scrie Mediafax. FRF anunta ca aceasta decizie a fost luata dupa ce meteorolog.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )