Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE TEXT Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Daca as fi premier as accelera procedurile la maxim

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT Traian Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Daca as fi premier as accelera procedurile la maxim

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, pe tema sedintei CSAT referitoare la privatizarea CFR Marfa. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia presedintelui. continuă pe Hotnews

Planul lui Traian Basescu pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a recomandat Guvernului sa grabeasca privatizarea CFR Marfa pentru a nu pune statul roman in situatia de a plati daune de milioane de euro.

Basescu, privind privatizarea CFR Marfa: Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii

Update 14:31 Presedintele tarii a motivat convocarea sedintei CSAT: Din pacate, la cateva ore dupa plecarea in concediu a domnului prim ministru, spun din pacate , la cateva ore dupa plecarea in concediu, secretariatul general a transmis o adresa prin care inainta solicitarea premierului, de a se pune pe ordinea de zi hotararea cu privire la privatizarea CFR.

LIVE TEXT Traian Basescu: Guvernul a presat in crearea unui precedent, implicarea CSAT in procese de privatizare. Mai bine se faceau presiuni pe castigator sa vina cu banii

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, pe tema sedintei CSAT referitoare la privatizarea CFR Marfa. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia presedintelui.

Udrea: Daca premierul nu poate sa-si asume privatizarea CFR Marfa, atunci sa demisioneze

Privatizarea CFR Marfa seamana vrajba intre Palate si risca sa afecteze coabitarea intre Victor Ponta si Traian Basescu, iar daca premierul, ministru interimar la Transporturi, nu poate sa-si asume privatizarea, atunci sa-si dea demisia, a afirmat, astazi, Elena Udrea, in cadrul unei emisiuni televizate.

Surse: Privatizarea CFR Marfa in aer. Nu s-a ajuns la niciun acord in sedinta CSAT

Update 13. 08 - Surse: Privatizarea CFR Marfa este in aer. in sedinta CSAT de astazi nu a existat un consens in ceea ce priveste procesul privatizarii CFR Marfa, astfel ca s-a ajuns la niciun acord. Potrivit.

Presedintie: Nu s-a luat nicio decizie in CSAT cu privire la privatizarea CFR Marfa, insa sedinta a fost constructiva

In urma sedintei Consiliului Suprem de Aparare al Tarii CSAT) nu a fost luata nicio decizie cu privire la privatizarea CFR Marfa, se arata intr-un comunicat de presa al presedintei. O sedinta a.

Basescu: Avizarea privatizarii CFR Marfa de CSAT ar fi ilegala, iar eu nu voi incalca ...

Traian Basescu a declarat, luni, ca CSAT nu avea obligatii cu privire la avizarea privatizarii CFR Marfa, deoarece CSAT nu se ocupa cu vanzarea pachetelor de actiuni. De asemenea, presedintele tarii a spus ca avizarea privatizarii CFR Marfa de catre CSAT ar fi ilegala, iar el nu va incalca Constitutia. CSAT si-a incheiat misiunea pe 5 februarie, cand, prin Hotararea 23, a avizat strategia de privatizare, a spus presedintele in cadrul conferintei de presa de la Palatul Cotroceni. Basescu a .

Isarescu: Privatizarea CFR Marfa, o incercare de a iesi dintr-un cerc vicios

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu spune ca privatizarea unor companii care sunt monopoluri sau cvasimonopoluri de stat, precum CFR Marfa, reprezinta o solutie de iesire dintr-un impas sau cerc vicios, mentionand insa ca nu trebuie facut transferul.

Grampet saluta abordarea constructiva a CSAT in privatizarea CFR Marfa

Grupul de companii Grampet - Grup Feroviar Roman GFR) saluta abordarea constructiva a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in procesul de privatizare a CFR Marfa, conform unui comunicat de presa.

Privatizarea CFR Marfa mai asteapta.

CSAT nu a emis nici o noua decizie privind transferul de proprietate a 51% din actiuni catre Grupul Feroviar Roman. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat nici o hotarare cu privire la contractul de privatizare a CFR Marfa, desi o sedinta in acest sens a fost convocata de urgenta vineri. Motivul comunicat de Presedintie: strategia de privatizare a companiei a fost deja avizata de catre Consiliu in 5 februarie. Membrii CSAT au avut o discutie constructiva legata de acest proces .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )