Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara!

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in bara!

Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Traian Basescu isi prezinta bilantul in ultima zi de mandat

Presedintele Traian Basescu va sustine, sambata seara, cu o zi inainte de incheierea mandatului, o conferinta de presa, de bilant, la care sunt invitati sa participe toti jurnalistii interesati, atat din presa centrala, cat si din cea locala.

Traian Basescu isi face bilantul maine, cu o zi inainte de incheierea mandatului

Traian Basescu face maine bilantul mandatului de presedinte. Basescu a convocat o mega-conferinta de presa, la care sunt invitati jurnalisti din presa centrala, dar si din presa locala. Vor fi ultimele decla.

LIVE TEXT. Traian Basescu, la ultima conferinta de presa ca presedinte: Am satisfactia ca, dupa 10 ani de mandat, sa aud pesedistii batrani vorbind de stat de drept. Despre numirea Alinei Bica la DIICOT: exista o lunga lista de oameni cu care am dat-o in

Presedintele Traian Basescu si-a prezentat, sambata seara, principalele realizari din ultimul sau mandat in fruntea tarii.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

LIVE TEXT. Bilantul lui Traian Basescu, la Antena 3

Traian Basescu sustine ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

Traian Basescu, in direct cu presa

Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, isi face, in aceasta seara, bilantul celor 10 ani petrecuti in functia suprema, inainte ca, maine, Klaus Iohannis sa depuna juramantul ca presedinte al Romaniei. Declaratiile lui Basescu sunt programate sa inceapa la ora 18:00. * Urmariti, mai jos, afirmatiile de la Cotroceni ale sefului statului.

Traian Basescu, in direct cu presa

Presedintele in exercitiu, Traian Basescu, isi face, in aceasta seara, bilantul celor 10 ani petrecuti in functia suprema. Evenimentul este programat sa inceapa la ora 18:00. Urmariti, mai jos, declaratiile de la Cotroceni ale sefului statului.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

Traian Basescu, despre statul de drept: Progresele din justitie s-au facut pentru ca procurorii si judecatorii au simtit ca sunt liberi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, in ultima conferinta de presa sustinuta in caliatate de sef al statului, despre respectarea statului de drept, afirmand in referitor la aceasta chestiune, Romania a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )