Libnet.ro
UNICEF

11:15

LIVE VIDEO Spectacol aeronautic, pe Lacul Morii din Capitala

România Liberă România Liberă,
LIVE VIDEO Spectacol aeronautic, pe Lacul Morii din Capitala

Sambata, intre 11. 00 si 14. 30, in zona Lacului Morii se va desfasura spectacolul AeroNautic Show Lacul Morii 2017, fiind organizate exercitii demonstrative de parasutare pe apa si recuperare executate de militari din cadrul Fortelor Terestre Romane. continuă pe România Liberă

Azi, sambata, 16 septembrie. Spectacol aeronautic la Lacul Morii. Expozitie a Muzeului Militar dedicata Primului Razboi Mondial

Sambata, intre 11. 00 si 14. 30, in zona Lacului Morii se va desfasura spectacolul AeroNautic Show Lacul Morii 2017, fiind organizate exercitii demonstrative de parasutare pe apa si recuperare executate de militari din cadrul Fortelor Terestre Romane.

AeroNautic Show Lacul Morii 2017 - exercitii demonstrative si expozitie a Muzeului Militar

O expozitie a Muzeului Militar National Ferdinand I dedicata Primului Razboi Mondial, precum si exercitii de interventie la un dispozitiv exploziv improvizat, parasutari pe apa si recuperari executate de militari se vor desfasura sambata la AeroNautic Show Lacul Morii 2017. In Parcul Crangasi vor fi organizate ateliere de realizare a nodurilor marinaresti, catarare la panoul mobil de alpinism si traversare pe funicular, informeaza News. ro.

Evenimentul Biblioteca pentru Pop, anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala. Participantii vor aduce cate o carte si vor cere demisia ministrului Educatiei

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature. Evenimentul se va desfasura pe tot parcursul zilei, incepand de la ora 9. 00, iar cartile stranse vor fi donate unor scoli pe care subfinantarea le-a adus in situatia de a nu avea o biblioteca.

LIVE VIDEO TEXT Jean Claude Juncker, seful Comisiei Europene, vorbeste in discursul anual despre starea UE

Cate viteze va avea UE dupa procesul de reforma interna si dupa Brexit? Care sunt principalele probleme ale Uniunii? Poate exista o Uniune a apararii? Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, vorbeste astazi de la ora 10. 00 in fata Parlamentului European despre starea Uniunii Europene, un discurs anual care anunta marile directii ale UE. Urmareste LIVE VIDEOTEXT discursul lui Juncker.

Cursuri de limba romana la scoala 145 din Capitala pentru strainii care au obtinut o forma de protectie in Romania

Cursurile de invatare a limbii romane pentru cetatenii straini care au obtinut o forma de protectie pe teritoriul tarii noastre se vor desfasura la Scoala Gimnaziala nr. 145 din sectorul 2 al Capitalei, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, citat de Agerpres.

Fetita ranita la un loc de joaca dintr-un parc din Capitala, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News. ro.

Accident grav pe Bulevardul Kiseleff din Capitala. Trei persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, joi dimineata, pe Bulevardul Kiseleff intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, din Bucuresti, potrivit adevarul. ro. in urma accidentului, trei persoane au suferit rani.

Sindicalistii din Cartel Alfa anunta miting in Piata Victoriei din Capitala si proteste in fata prefecturilor

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA anunta mitinguri si actiuni de pichetare la sfarsitul lunii septembrie, in fata prefecturilor de judet, precum si un miting in Piata Victoriei din Capitala, in data de 4 octombrie, scrie News. ro. Sindicalistii spun ca, daca Executivul isi mentine propunerea de transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat in proiectul de buget pentru 2018, ar putea avea loc un conflict social de amploare.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )