Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca a pierdut primul set, dar l-a luat pe al doilea, desi e accidentata

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca a pierdut primul set, dar l-a luat pe al doilea, desi e accidentata

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca joaca cel mai greu meci de pana acum. De ce Lisicki e periculoasa

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: meci cu Sabine Lisicki in optimi, romanca pierde primul set

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat.

Simona Halep la US Open: romanca s-a luptat admirabil cu piciorul bandajat si e in sferturi. Cu cine va juca

Constanteanca a avut cea mai grea partida de la US Open 2015 si, chiar daca s-a accidentat pe parcursul intalnirii, a reusit o victorie dramatica intr-o confruntare de peste doua ore. Halep va avea o misiune infernala in turul urmator.

Simona Halep la US Open. S-a stabilit ora la care va juca romanca cu Sabine Lisicki

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni luni, in optimile de finala ale US Open, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24.

VIDEO Simona Halep la US Open 2015. Un altfel de interviu cu Simona. Ea a dezvaluit cu cine ar vrea sa faca pereche

Simona Halep va juca in aceasta seara in optimile de finala de la US Open, contra nemtoaicei Sabine Lisicki, numarul 24 WTA.

Spectatorul surpriza pe care l-a avut in tribune Simona Halep la US Open

Simona Halep a castigat in noaptea de sambata spre duminica meciul cu Shelby Rogers de la US Open, calificandu-se in faza optimilor de finala ale ultimului turneu de Mare Slem din 2015, scrie ziare. com. 6-2, 6-3 a fost.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

US Open: Simona Halep vs Sabine Lisicki 6-7(6), 7-5, 6-2/ Victorie cu inima - Simona Halep, in sferturile competitiei americane

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut parte de o partida interzisa cardiacilor cu Sabine Lisicki favorita numarul 24), jucatoarea noastra parcurgand drumul de la agonie la extaz de mai multe ori. Dupa ce a pierdut dramatic primul set in tie-break la sase), Simona a strans din dinti, a luptat pana la epuizare si reusit sa se califice in premiera in sferturile de la US Open 6-7, 7-5, 6-2). Pentru un loc in semifinalele competitiei de la Flushing Meadows, Halep va lupta cu Viktoria Azarenka.

Live text! Simona Halep joaca in optimi la US Open contra lui Sabine Lisicki

Simona Halep - Sabine Lisicki 1 - 2 in primul set. Break Halep!Simona Halep - Sabine Lisicki 0 - 2 in primul set. Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, joaca de la aceasta ora in optimile de finala.

Simona Halep a eliminat-o pe Rogers, scor 6-2, 6-3. Romanca merge in optimi la US OPEN!

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva americancei Shelby Rogers, 154 WTA, in turul al treilea al US Open, in dimineata zilei de duminica. Romanca va intalni in al treilea meci consecutiv o adversara in premiera.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )