Libnet.ro
UNICEF

16:01

LIVETEXT Simona Halep la US Open: meci cu Sabine Lisicki in optimi, romanca pierde primul set

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Simona Halep la US Open: meci cu Sabine Lisicki in optimi, romanca pierde primul set

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca joaca cel mai greu meci de pana acum. De ce Lisicki e periculoasa

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat.

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca a pierdut primul set, dar l-a luat pe al doilea, desi e accidentata

Simona Halep a avut parte, in primele trei runde, de adversare mai degraba modeste: Erakovici 99 WTA), Bondarenko 104 WTA) si Rogers 154 WTA). Astazi insa, constanteanca va fi testata cu adevarat.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, ea egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Grand Slam-ul american, .

US Open Simona Halep a trecut lejer deShelby Rogers, scor 6-2, 6-3. In optimi o asteapta meciul cu Sabine Lisicki

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, si si-a egalat cea mai buna performanta de la US Open dupa ce a trecut sambata de americanca Shelby Rogers 6-2, 6-3). Pentru un loc intre primele 8 in turneul american de Grand Slam, romanca se va lupta cu cu capul de serie 24 Sabine Lisicki, ce a trecut ieri de cehoaica Barbora Strycova, locul 42 WTA, in trei seturi: 6/4, 4/6, 7/5.

Simona Halep la US Open: romanca s-a luptat admirabil cu piciorul bandajat si e in sferturi. Cu cine va juca

Constanteanca a avut cea mai grea partida de la US Open 2015 si, chiar daca s-a accidentat pe parcursul intalnirii, a reusit o victorie dramatica intr-o confruntare de peste doua ore. Halep va avea o misiune infernala in turul urmator.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open. Set decisiv

Simona Halep joaca de la egal la egal cu Sabine Lisicki din Germania,in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului. Detalii in timp real.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni,in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep cu Sabine Lisicki in optimi la US Open (luni dupa 19:30)

Simona Halep o intalneste pe Sabine Lisicki din Germania, luni dupa ora 19:30, in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep la US Open. S-a stabilit ora la care va juca romanca cu Sabine Lisicki

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni luni, in optimile de finala ale US Open, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24.

VIDEO Simona Halep la US Open 2015. Un altfel de interviu cu Simona. Ea a dezvaluit cu cine ar vrea sa faca pereche

Simona Halep va juca in aceasta seara in optimile de finala de la US Open, contra nemtoaicei Sabine Lisicki, numarul 24 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )