Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVETEXT Steaua - Legia: 1-0. Piovaccari salveaza sirul ratarilor si inscrie pentru ros-albastri. Pintilii este suspendat pentru returul din Polonia

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Steaua - Legia: 1-0. Piovaccari salveaza sirul ratarilor si inscrie pentru ros-albastri. Pintilii este suspendat pentru returul din Polonia

Steaua - Legia / A mai ramas putin pana la disputarea primei manse a playoff-ului pentru grupele Champions League, cand Steaua va intalni Legia Varsovia. Partida va incepe la 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Steaua - Legia. Echipele probabile, fara Vlad Chiriches in garnitura ros-albastrilor

Steaua - Legia / A mai ramas mai putin de o ora pana la disputarea primei manse a playoff-ului pentru grupele Champions Leagee, cand Steaua va intalni Legia Varsovia. Partida va incepe la 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

LIVETEXT Steaua - Legia. A inceput meciul! Echipele de start ale celor doua formatii

Steaua - Legia / A mai ramas putin pana la disputarea primei manse a playoff-ului pentru grupele Champions League, cand Steaua va intalni Legia Varsovia. Partida va incepe la 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

LIVETEXT Steaua - Legia: 1-1. Ros-albastrii sunt egalati in a doua repriza. Pintilii este suspendat pentru returul din Polonia

Steaua - Legia / Marti seara se disputa prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League, prin confruntarea Stelei cu Legia Varsovia, pe stadionul National Arena din Bucuresti.

FOTO Steaua - Legia: 1-1. Misiune grea pentru ros-albastri. Steaua trebuie sa obtina calificarea in infernul din Polonia

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut doar un egal cu Legia, in prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League. Meciul s-a disputat pe Arena Nationala si a strans nu mai putin de 50. 600 de fani, dintre care 800 de polonezi.

Steaua - Legia: Moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu.

Meciul Steaua - Legia, care va avea loc azi, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, va debuta cu un moment de reculegere in fostului fotbalist Costica Stefanescu. Steaua a depus in prealabil o cerere, aprobata de UEFA, prin care solicita acest lucru, potrivit Mediafax. Managerul FC Steaua, Mihai Stoica a anuntat ca jucatorii antrenati de Laurentie Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe brate la meciul cu Legia, contand pentru prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

Steaua - Legia, 1-1: Reactiile dupa meciul in care ros-albastrii nu au reusit sa se impuna

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut o remiza cu Legia Varsovia, pe teren propriu, rezultat care ii obliga pe ros-albastrii sa se impuna in returul din Polonia.

Steaua - Legia, 1-1. TOATE reactiile dupa meciul in care ros-albastrii nu au reusit sa se impuna

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut o remiza cu Legia Varsovia, pe teren propriu, rezultat care ii obliga pe ros-albastrii sa se impuna in returul din Polonia.

CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Steaua - Legia / Laurentiu Reghecampf a sustinut marti conferinta de presa inaintea meciului pe care Steaua il va juca miercuri cu Legia Varsovia, in cadrul playoff-ului grupelor Champions League. Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

Steaua - Legia. Emeric Ienei trage semnalul de alarma: Polonezii vor sa ne adoarma cu declaratii

Steaua - Legia / Steaua va intalni miercuri Legia Varsovia in prima mansa a playoff-ului grupelor Champions League si, cu toate ca ros-albastrii sunt priviti ca favoriti pentru calificarea in grupe, Emeric Ienei atentioneaza echipa din Ghencea.

Steaua - Legia. Record nou de asistenta? Biletele se epuizeaza in ritm ametitor. Lista completa a preturilor

Steaua - Legia / Dupa victorai inregistrata in etapa a cincea a Ligii I, impotriva echipei CFR Cluj pe teren propriu 3-0), Steaua se pregateste acum de prima mansa a playoff-ului grupelor Champions League, unde va intalni Legia Varsovia.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )