Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua - Legia, 1-1: Reactiile dupa meciul in care ros-albastrii nu au reusit sa se impuna

Adevărul Adevărul,
Steaua - Legia, 1-1: Reactiile dupa meciul in care ros-albastrii nu au reusit sa se impuna

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut o remiza cu Legia Varsovia, pe teren propriu, rezultat care ii obliga pe ros-albastrii sa se impuna in returul din Polonia. continuă pe Adevărul

Steaua - Legia, 1-1. TOATE reactiile dupa meciul in care ros-albastrii nu au reusit sa se impuna

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut o remiza cu Legia Varsovia, pe teren propriu, rezultat care ii obliga pe ros-albastrii sa se impuna in returul din Polonia.

Steaua - Legia. Ros-albastrii vor fi arbitrati de cel care a condus la centru finala Champions League

Steaua - Legia Varsovia / Steaua va disputa miercuri prima mansa a playoff-ului Champions League pe Arena Nationala, partida care va fi condusa de o brigada italiana.

Steaua - Legia: Moment de reculegere in memoria lui Costica Stefanescu.

Meciul Steaua - Legia, care va avea loc azi, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, va debuta cu un moment de reculegere in fostului fotbalist Costica Stefanescu. Steaua a depus in prealabil o cerere, aprobata de UEFA, prin care solicita acest lucru, potrivit Mediafax. Managerul FC Steaua, Mihai Stoica a anuntat ca jucatorii antrenati de Laurentie Reghecampf vor evolua cu banderole negre pe brate la meciul cu Legia, contand pentru prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.

CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Steaua - Legia / Laurentiu Reghecampf a sustinut marti conferinta de presa inaintea meciului pe care Steaua il va juca miercuri cu Legia Varsovia, in cadrul playoff-ului grupelor Champions League. Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

Peste 400 de politisti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua- Legia Varsovia

Peste 400 de poltisti vor fi mobilizati, miercuri, in zona Arenei Nationale pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia.

Steaua - Legia Varsovia, scor 1-1 in meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor

Formatia Steaua Bucuresti a reusit, miercuri seara, un egal cu echipa Legia Varsovia, in partida tur a play-off-ului LigiiCampionilor, disputata pe Arena Nationala. Romanii au deschis scorul in minutul.

FOTO Steaua - Legia: 1-1. Misiune grea pentru ros-albastri. Steaua trebuie sa obtina calificarea in infernul din Polonia

Steaua - Legia: 1-1 / Steaua a obtinut doar un egal cu Legia, in prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League. Meciul s-a disputat pe Arena Nationala si a strans nu mai putin de 50. 600 de fani, dintre care 800 de polonezi.

Arbitrul finalei Ligii Campionilor fluiera Steaua - Legia

UEFA l-a delegat sa conduca meciul tur dintre Steaua si Legia pe italianul Nicola Rizzoli, arbitru care a condus ultima finala a Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - Bayern Munchen.

LIVETEXT Steaua - Legia. A inceput meciul! Echipele de start ale celor doua formatii

Steaua - Legia / A mai ramas putin pana la disputarea primei manse a playoff-ului pentru grupele Champions League, cand Steaua va intalni Legia Varsovia. Partida va incepe la 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport.

Steaua - Legia, LIVE TEXT 21:45

Meciul dintre Steaua Bucuresti si Legia Varsovia, din prima mansa a playoff-ului Champions League, este live text pe onlinesport. ro, de la ora 21:45.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )