Libnet.ro
UNICEF

13:00

CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Adevărul Adevărul,
CONFERINTA Laurentiu Reghecampf despre meciul Steaua - Legia Varsovia

Steaua - Legia / Laurentiu Reghecampf a sustinut marti conferinta de presa inaintea meciului pe care Steaua il va juca miercuri cu Legia Varsovia, in cadrul playoff-ului grupelor Champions League. Partida se va desfasura pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45 si va fi transmisa de DigiSport. continuă pe Adevărul

Peste 400 de politisti vor asigura ordinea publica la meciul Steaua- Legia Varsovia

Peste 400 de poltisti vor fi mobilizati, miercuri, in zona Arenei Nationale pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia.

Peste 400 de politisti, pe Arena Nationala la meciul Steaua - Legia Varsovia

Ordinea publica la partida care va avea loc miercuri seara, pe Arena Nationala, intre FCSteaua Bucuresti - FC Legia Varsovia, va fi asigurata de peste 400 de politisti, anunta un comunicat al Directiei.

Reghecampf despre intalnirea cu Legia: Sansele sunt egale

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a evaluat, marti, intr-o conferinta de presa, sansele formatiei sale impotriva campionei Poloniei, Legia Varsovia, in dubla mansa din playoff-ul Ligii Campionilor.

Iasmin Latovlevici, exclus de la antrenament de Laurentiu Reghecampf! Fotbalistul poate rata Steaua - Legia

Steaua - Legia / Cu o zi inaintea primei manse din playoff-ul grupelor Champions League, Steaua pare sa aiba probleme la nivelul echipei, iar tensiunea acumulata naste noi conflicte.

Dan Petrescu vede Steaua favorita in dubla cu Legia Varsovia. Fanii polonezi au sarit ca arsi la auzul acestui pronostic

Dan Petrescu, actualul antrenor al lui Dinamo Moscova, a prefatat dubla mansa pe care Steaua o va juca impotriva campioanei Poloniei, Legia Varsovia, sustinand ca echipa lui Reghecampf porneste favorita la calificare. La auzul acestor preziviuni, fanii polonezi au luat foc.

Legia Varsovia va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Steaua - Legia Varsovia / Miercuri va avea loc prima mansa dintre Steaua si Legia Varsovia, meci care se va juca pe Arena Nationala, urmand ca partida decisiva sa se dispute in Polonia.

Steaua - Legia. Ros-albastrii vor fi arbitrati de cel care a condus la centru finala Champions League

Steaua - Legia Varsovia / Steaua va disputa miercuri prima mansa a playoff-ului Champions League pe Arena Nationala, partida care va fi condusa de o brigada italiana.

Steaua - Legia: LIVETEXT Liga Campionilor (21.45) Vezi totul despre confruntarea militarilor!.

Steaua intalneste in aceasta seara campioana Poloniei, Legia Varsovia, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Meciul se anunta unul pe viata si pe moarte, polonezii aducandu-si batalionele la Bucuresti, in timp ce Steaua are nevoie de o victorie categorica. Atat Steaua, cat si Legia, sunt echipe care in trecut au fost detinute de armata nationala, si ambele au o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de calificarea in Liga .

Suporterii echipei Legia Varsovia au facut haos inainte de meciul cu Steaua

Cu doar cateva zile inainte de prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League in care vor intalni Steaua in deplasare, sustinatorii lui Legia Varsovia au oferit un spectacol specific lor.

Steaua a vandut toate biletele online la meciul cu Legia

Interes maxim din partea suporterilor stelisti pentru meciul cu Legia Varsovia din mansa tur a playoff-ului Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )