Libnet.ro
UNICEF

14:45

LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Hotnews Hotnews,
 LIVETEXT Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV, de la ora 11,00

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro transmite LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, invitat in studiourile EVZ TV: Romania va ramane pentru mult timp tara de granita a NATO si UE si trebuie sa fie extrem de puternica / Va fi categoric o crestere a prezentei militare NATO in Romania

Reformele nu sunt ireversibile, a declarat presedintele Traian Basescu in studiourile EVZ, precizand ca partenerii externi nu pot face nimic altceva decat declaratii, nu pot interveni in mod brutal in deciziile politice, uitati-va in Ungaria. Riscul transformarii intr-un stat in care partenerii nu mai au incredere are efecte in zona economica, sustine presedintele, care avertizeaza ca asta e perspectiva daca Ponta si tata socru vor pune mana pe justitie, SRI sau alte structuri, DNA. Exista riscul numirilor. Presedintele are ultima semnatura la numiri, la Inalta Curte, la parchete, la SRI, sunt niste parghii care chiar ar da puterea totala PSD, a precizat Basescu. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante declaratii ale sefului statului.

Presedintele Traian Basescu, invitat special in emisiunea Evenimentul Zilei (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a fost invitat special, joi, in emisiunea EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV. Seful statului a vorbit despre campania electorala, insa a atins si alte subiecte,.

Traian Basescu: Sefii parchetelor si ai Inaltei Curti trebuie propusi de CSM. Efectele vor fi in zona economica, daca Ponta si tata socru pun mana pe justitie, SRI si alte structuri

Reformele din Justitie nu sunt ireversibile, a declarat joi presedintele Traian Basescu, in studiourile EVZ TV, pledand ca propunerile pentru procurorii sefi si judecatorii de la Inalta Curte sa fie facute de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Traian Basescu: Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana se petrece pe fundalul violentelor si presiunilor facute de Rusia/ Asistam la apropierea dintre NATO si UE in fata unei primejdii comune, Rusia

Presedintele Traian Basescu scrie, intr-un mesaj transmis cu ocazia introducerii Republicii Moldova printre statele ai caror cetateni vor putea circula fara viza in spatiul european, ca aceasta apropiere a Chisinaului de Uniunea Europeana se petrece in contextul violentelor din Ucraina si presiunilor politice facute de Rusia asupra unor tari independente si suverane, Ucraina si Republica Moldova.

Presedintele Traian Basescu, la B1 TV, de la ora 11.00

Presedintele Traian Basescu este invitat astazi, de la ora 11. 00, la emisiunea Evenimentul Zilei. Seful statului va vorbi despre alegerile europarlamentare din 25 mai, despre eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Cristian Diaconescu, despre ultimele evolutii din Ucraina, dar si despre imixtiunea politicului in Justitie.

Presedintele Traian Basescu, in direct pe B1 TV, de la ora 11:00 - Este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei

Seful statului, Traian Basescu, este invitatul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 TV incepand cu ora 11:00. Presedintele Romaniei va vorbi despre alegerile europarlamentare, masurile economice luate de.

Traian Basescu: Regimul Basescu inseamna o justitie care a inceput sa functioneze

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca regimul sau inseamna o justitie care a inceput sa functioneze. Regimul Basescu.

Traian Basescu: Regimul Basescu inseamna o justitie care a inceput sa functioneze (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca regimul sau inseamna o justitie care a inceput sa functioneze. Regimul Basescu.

VIDEO Vasile Blaga: Presedintele Traian Basescu este cetatean roman, poate sa sprijine pe oricine

Presedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploiesti ca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu este un sustinator al PMP in campania pentru europarlamentare pentru ca presedintele este cetatean roman si poate sa sprijine pe oricine. Blaga a mai spus, insa, ca de fiecare data cand Traian Basescu a fost in dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alaturi.

Astazi a murit grasul domnului presedinte Traian Basescu. Ministrul Muncii Rovana Plumb, despre salariatii si asiguratii din Romania

Ministrul Muncii Rovana Plumb a anuntat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, ca grasul domnului presedinte Traian Basescu a murit, referindu-se la diferenta existenta intre numarul de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )