Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea anunta un eveniment important la PSD

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea anunta un eveniment important la PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat un eveniment important, care va avea loc in PSD. El a precizat ca, duminica, social-democratii vor prezenta programul de guvernare pentru alegerile parlamentare din. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea ii raspunde lui Klaus Iohannis: Sa iesi inaintea alegerilor sa spui pe cine ai prefera sau pe cine nu ai pune premier, asta incalca grav Constitutia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta din urma a afirmat ca dupa alegerile parlamentare din acest an nu va desemna un un premier urmarit penal sau.

ICCJ a decis inceperea judecarii pe fond in dosarul lui Liviu Dragnea

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus, miercuri, inceperea judecarii pe fond in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu.

Liviu Dragnea: Vreau ca PSD sa castige alegerile si sa faca o propunere de prim-ministru. Eu n-am spus ca vreau sa fiu prim-ministru

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a evitat sa comenteze declaratia presedintelui Iohannis ca nu il va numi ca premier, dar a parut neinteresat de acesta declaratie. Eu nu prea il iau in serios, a spus Dragnea despre Klaus Iohannis.

Curtea Suprema a dispus inceperea judecarii dosarului in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus inceperea judecarii pe fond in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz in serviciu in legatura cu angajarea a doua membre de partid la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, transmite B1TV. ro.

Liviu Dragnea, reactie ferma in scandalul creditelor in franci elvetieni. Oamenii au fost pacaliti!

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca in ceea ce priveste situatia creditelor in franci elvetieni sustine varianta care indreapta o nedreptate, si anume conversia.

incep emotiile pentru Liviu Dragnea: Curtea Suprema a dispus inceperea judecarii pe fond a dosarul in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu (VIDEO)

Magistratii de la inalte Curte de Casatie si Justitie au respins miercuri 6 exceptie ridicate de Liviu Dragnea si alti 4 inculpati in legatura cu dosarul de angajari fictive la DGASPC Teleorman. De.

Liviu Dragnea, semnal de alarma: Se pregateste vanzarea unor pachete de actiuni la societati strategice de stat

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj in care avertizeaza cu privire la intentiile Guvernului Ciolos de a scoate la vanzare pachete de actiuni ale unor societati strategice de stat, precum.

Alina Gorghiu: Nu stiu ce mai cauta domnul Dragnea in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar avea ce cauta in Parlament, fiind o persoana condamnata, a declarat marti liderul liberalilor, Alina Gorghiu. Am senzatia, cateodata, ca declaratiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )