Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare comuna sau cartier: Ciracii lui Klaus Iohannis vor incepe impartirea de alimente si bani in toata tara

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare comuna sau cartier: Ciracii lui Klaus Iohannis vor incepe impartirea de alimente si bani in toata tara

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri ca ciracii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, pregatesc o serie de actiuni. Intre acestea se inscriu mita electorala, intentia de a provoca violente si chiar impartirea de prezervative cu mesaje extrem de urate. El i-a rugat pe liderii PSD din judete sa organizeze, din aceasta seara, grupe de militanti compuse din activistii partidului din fiecare comuna sau cartier. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea, la Slatina: Mircea Govor e un om foarte glumet. DNA il ancheteaza pentru niste declaratii

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede situatia presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de DNA, el afirmand ca acesta este cercetat pentru asa-zise declaratii si pentru faptul ca e un om foarte glumet, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Mircea Govor e un om foarte glumet, DNA il ancheteaza pentru niste declaratii

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede situatia presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de DNA, el aratand ca acesta este cercetat pentru asa-zise declaratii si ca Govor e un om foarte glumet, relateaza Mediafax.

Victor Ponta vine in Constanta, insotit de Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Cu 4 zile inainte de turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale de la 16 noiembrie 2014, Victor Ponta, premierul Romaniei si candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC face joi, 13 noiembrie, o vizita de lucru la mai multe obiective importante din judetul Constanta. Victor Ponta va fi insotit de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si de vicepremierul Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: Ne batem cu toti basistii din institutiile publice

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a vorbit vineri, la Subiectiv, despre refacerea USL. intrebat de Razvan Dumitrescu daca are vreun regret din acest punct de vedere, vicepremierul a indicat spre absenta.

Liviu Dragnea: USL se reface, ori inainte de alegeri, ori de luni incolo

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si presedintele PLR, Calin Popescu Tariceanu, au anuntat, joi, ca USL se va reface in cel mai scurt timp posibil. Protocolul politic recreaza alianta pe.

VIDEO Liviu Dragnea, despre implicarea Bisericii in campania electorala: De ce un preot nu are dreptul sa isi apere credinta ortodoxa, de ce trebuie sa fim mai umili?

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede implicarea unor preoti ortodocsi in campanie, el raspunzand: De ce daca preotii de la alte culte religioase isi indeamna credinciosii sa voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul sa faca lucrul asta?.

Liviu Dragnea le ia apararea preotilor care fac campanie lui Ponta: De ce trebuie sa fim mai umili?

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, spune ca si preotii ortodocsi au voie sa ii indemne pe credinciosi sa voteze cu Ponta, daca cei de alte culte ii indeamna pe enoriasi sa votze cu Iohannis .

Liviu Dragnea: De ce Biserica Ortodoxa nu are dreptul sa ii indemne pe credinciosi sa voteze cu un ortodox?

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca dupa prima dezbatere dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, cei care au castigat au fost romanii. Romanii au castigat.

Liviu Dragnea: De ce Biserica Ortodoxa nu are dreptul sa ii indemne pe credinciosi sa voteze cu un ortodox? (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca dupa prima dezbatere dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, cei care au castigat au fost romanii. Romanii au castigat.

VIDEO Inculpat pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea devine acuzator de fraude la prezidentiale : Mita electorala la Alexandria

Dupa ce Teleormanul a ajuns renumit pentru suspiciunile de frauda de la referendumul din 2012, Alexandria, ajunge cunoscuta in 2014 drept resedinta in care s-au cumparat voturi la alegerile prezidentiale cu 50 de lei. Liviu Dragnea, din pozitia de acuzator, a lansat intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, acuzatii legate de mita electorala la scrutinul din 2 noiembrie, scena de desfasurare fiind chiar Alexandria, orasul sau de resedinta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )