Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Inculpat pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea devine acuzator de fraude la prezidentiale : Mita electorala la Alexandria

Adevărul Adevărul,
VIDEO Inculpat pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea devine acuzator de fraude la prezidentiale : Mita electorala la Alexandria

Dupa ce Teleormanul a ajuns renumit pentru suspiciunile de frauda de la referendumul din 2012, Alexandria, ajunge cunoscuta in 2014 drept resedinta in care s-au cumparat voturi la alegerile prezidentiale cu 50 de lei. Liviu Dragnea, din pozitia de acuzator, a lansat intr-o conferinta de presa sustinuta, astazi, acuzatii legate de mita electorala la scrutinul din 2 noiembrie, scena de desfasurare fiind chiar Alexandria, orasul sau de resedinta. continuă pe Adevărul

Inculpat pentru fraude la referendum, Liviu Dragnea devine acuzator de fraude la prezidentiale : Mita electorala la Alexandria

Dupa ce Teleormanul a ajuns renumit pentru suspiciunile de frauda de la referendumul din 2012, Alexandria, ajunge cunoscuta in 2014 drept capitala de judet in care s-au cumparat voturi la alegerile prezidentiale cu 50 de lei. Liviu Dragnea, de data aceasta din pozitia de acuzator, a lansat intr-o conferinta de presa sustinuta astazi acuzatii legate de mita electorala la scrutinul din 2 noiembrie, scena de desfasurare fiind municipiul Alexandria.

VIDEO Catalina Stefanescu, pupila lui Liviu Dragnea a facut campanie electorala pentru PSD intr-o biserica din Paris. Deputatul a fost primit cu huiduieli

Deputatul PSD Catalina Stefanescu a mers la Paris in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca sa le spuna romanilor din Diaspora ca Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiasilor. Mesajul PSD, transmis intr-o biserica din Paris a fost intampinat de Diaspora cu huiduieli.

VIDEO Catalina Stefanescu, pupila lui Liviu Dragnea, a facut campanie electorala pentru PSD intr-o biserica din Paris. Deputatul a fost primit cu huiduieli

Deputatul PSD Catalina Stefanescu a mers la Paris in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale ca sa le spuna romanilor din diaspora ca Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiasilor. Mesajul PSD, transmis intr-o biserica din Paris,a fost intampinat cu huiduieli.

Liviu Dragnea: De ce Biserica Ortodoxa nu are dreptul sa ii indemne pe credinciosi sa voteze cu un ortodox? (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca dupa prima dezbatere dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale, cei care au castigat au fost romanii. Romanii au castigat.

VIDEO Liviu Dragnea, despre implicarea Bisericii in campania electorala: De ce un preot nu are dreptul sa isi apere credinta ortodoxa, de ce trebuie sa fim mai umili?

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede implicarea unor preoti ortodocsi in campanie, el raspunzand: De ce daca preotii de la alte culte religioase isi indeamna credinciosii sa voteze cu Iohannis, de ce BOR nu are dreptul sa faca lucrul asta?.

Liviu Dragnea, la Slatina: Mircea Govor e un om foarte glumet. DNA il ancheteaza pentru niste declaratii

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede situatia presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de DNA, el afirmand ca acesta este cercetat pentru asa-zise declaratii si pentru faptul ca e un om foarte glumet, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea: Mircea Govor e un om foarte glumet, DNA il ancheteaza pentru niste declaratii

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, miercuri, la Slatina, cum vede situatia presedintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de DNA, el aratand ca acesta este cercetat pentru asa-zise declaratii si ca Govor e un om foarte glumet, relateaza Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei: Nu avem un plan B pentru turul II de scrutin!

Prezent in Maramures, vicepremierul Romaniei si ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), Liviu Dragnea a fost extrem de categoric cu privire la asteptarile Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, precum si a partenerilor de la PLR, PP-DD, PRM, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie.

Alegeri prezidentiale 2014: Liviu Dragnea, vicepremierul Romaniei: Nu avem un plan B pentru turul II de scrutin!

Prezent in Maramures, vicepremierul Romaniei si ministru al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP), Liviu Dragnea a fost extrem de categoric cu privire la asteptarile Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, precum si a partenerilor de la PLR, PP-DD, PRM, pentru turul doi al alegerilor prezidentiale din data de 16 noiembrie.

Victor Ponta vine in Constanta, insotit de Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea

Cu 4 zile inainte de turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale de la 16 noiembrie 2014, Victor Ponta, premierul Romaniei si candidatul Aliantei electorale PSD-UNPR-PC face joi, 13 noiembrie, o vizita de lucru la mai multe obiective importante din judetul Constanta. Victor Ponta va fi insotit de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu si de vicepremierul Liviu Dragnea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )