Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea: Daca datele confirma atacul chimic din Siria, reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Daca datele confirma atacul chimic din Siria, reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata

Daca datele confirma atacul chimic din Siria, din localitatea Khan Shaykhun, in urma caruia au murit in chinuri oribile mai multi civili si copii, atunci reactia militara a Statelor Unite este perfect justificata si ar trebui sustinuta si de alte natiuni, scrie sambata presedintele PSD, Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook. continuă pe Hotnews

Dragnea, reactie despre conflictul din Siria: Daca datele confirma atacul chimic, reactia militara a SUA e perfect justificata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca daca datele confirma atacul chimic din Siria, din localitatea Khan Shaykhun, in urma caruia au murit in chinuri.

Tragica poveste a barbatului care si-a pierdut bebelusii gemeni, sotia si alti 16 membri de familie in atacul chimic din Siria (VIDEO)

Atacul chimic din Siria efectuat marti a provocat victime si o durere de neimaginat, intr-o tragedie catalogata de liderii lumii drept un masacru inacceptabil si odios, pentru care.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Tragica poveste a barbatului care si-a pierdut bebelusii gemeni, sotia si alti 16 membri de familie in atacul chimic din Siria

Sirianul Abdulhamid al-Youssef a fost nevoit sa-si ingroape bebelusii gemeni, morti in atacul chimic din orasul Khan Sheikhoun din guvernoratul Idlib, numarul rudelor barbatului decedate in atac fiind de 19, potrivit The Telegraph.

Trump descrie atacul chimic din Siria drept un afront ingrozitor la adresa umanitatii

Presedintele american Donald Trump a descris miercuri atacul chimic din Siria drept oribil, de nedescris si un afront ingrozitor la adresa umanitatii, relateaza Reuters.

Specialist, despre atacul chimic din Siria: Daca vrei sa ucizi o multime de oameni si sa nu contaminezi zona pentru mult timp, sarinul e solutia

Atacul chimic ce a ucis peste 86 de oameni intr-un orasel sirian a starnit revolta si indignare la nivel planetar. Lumea occidentala a dat vina pentru acest carnagiu pe armata fidela presedintelui.

Atacul chimic din Siria: Liderii occidentali indica regimul Assad drept principalul responsabil. Rusia, singura tara care ii ia apararea liderului sirian

Mai multi oficiali europeni acuza regimul Bashar al-Assad ca este responsabil pentru atacul chimic comis comis marti in nord-vestul teritoriilor controlate de rebeli in provincia Idlib din Siria si soldat cu moartea a 72 de civili, dintre care 20 de copii. Rusia este singura tara care ii ia apararea liderului sirian, relateaza agentiile de presa straine.

Statele Unite au atacat Siria, ca raspuns la atacul chimic din nord vestul tarii. 59 de rachete au fost lansate asupra unei baze aeriene siriene

Statele Unite au lansat rachete de croaziera contra unei baze aeriene din Siria, au declarat oficiali americani citati de Reuters, ca raspuns la atacul chimic pentru care Washingtonul invinuieste fortele.

Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca ceva ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad dupa atacul cu gaz toxic comis in Siria, dar s-a oprit fara sa spuna daca Assad ar trebui sa plece din fruntea tarii, relateaza Reuters.

Trump: Atacul chimic din Siria a depasit multe linii, atitudinea fata de regimul Assad s-a schimbat

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat miercuri la Washington ca atacul chimic din Siria a depasit multe linii, o aluzie la faimoasa linie rosie pe care si-a stabilit-o predecesorul sau Barack Obama impotriva regimului sirian in cazul recurgerii la arme chimice, transmite AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )