Libnet.ro
UNICEF

09:45

Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump spune ca ceva ar trebui sa se intample cu Bashar al-Assad dupa atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat joi ca ceva ar trebui sa se intample cu presedintele sirian Bashar al-Assad dupa atacul cu gaz toxic comis in Siria, dar s-a oprit fara sa spuna daca Assad ar trebui sa plece din fruntea tarii, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Donald Trump, dupa prezumtivul atac cu arme chimice din Siria: Atitudinea mea fata de Bashar al-Assad s-a schimbat

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a afirmat miercuri ca si-a schimbat atitudinea fata de liderul sirian Bashar al-Assad, dupa prezumtivul atac chimic din Siria, scrie AFP.

Surse CNN: Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiuni militare ca reactie la atacul chimic din Siria

Presedintele SUA, Donald Trump, analizeaza optiunile de reactie la atacul chimic din Siria, pe care il atribuie regimului Bashar al-Assad, printre masurile luate in considerare fiind cea a unor atacuri punctuale asupra unor obiective militare siriene.

Donald Trump acuza regimul Assad de atacul odios din Siria. SUA ameninta cu actiuni militare in lipsa unei reactii ONU

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump a reiterat miercuri ca regimul Bashar al-Assad, pe care el il considera vinovat de atacul chimic groaznic din Siria, va plati, fiindca astfel de acte.

Donald Trump ar putea veni in Romania, la sfarsitul lunii mai. Chirieac: SUA isi manifesta fara echivoc interesul pentru tara noastra

Presedinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita Romania peste cateva saptamani, scriu jurnalistii de la dcnews. ro, care citeaza surse de la Washington. Potrivit surselor citate, Donald Trump ar.

Donald Trump felicita UE pentru ca a ramas unita dupa votul pentru Brexit

Donald Trump a felicitat Uniunea Europeana pentru actiunea sa 'foarte buna' care i-a permis sa ramana unita dupa decizia Marii Britanii de a parasi UE, intr-un interviu publicat duminica de Financial Times, scrie Agerpres. 'Ma gandeam, cand s-a intamplat asta, ca alte tari vor urma, dar cred intr-adevar ca UE este pe cale sa se regrupeze', a declarat Donald Trump.

Presedintele Chinei, XI Jinping, a sosit in Statele Unite pentru prima vizita oficiala din mandatul lui Donald Trump

Joi, presedintele Statelor Unite Donald Trump l-a primit la resedinta sa din Floridape presedintele Chinei Xi Jinping. Aceasta este una dintre cele mai asteptate vizite la nivel mondial din acest an datorita.

Donald Trump are intrevederi cu omologul sau chinez in Florida

Donald Trump, care nu a menajat in China, inainte de a ajunge la Casa Alba, va va afla joi fata in fata cu liderul celei mai populate tari a lumii, in cadrul informal, la Mar-a-Lago, resedinta de lux a miliardarului american din Florida.

Donald Trump promite distrugerea retelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite si natiunile aliate vor distruge reteaua terorista Stat Islamic si vor apara lumea civilizata, afirma presedintele american, Donald Trump, citat de cotidianul USA.

Strategul-sef al lui Donald Trump, Steve Bannon, a fost inlaturat din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite

Strategul-sef al lui Donald Trump, Steve Bannon, nu mai face parte din Consiliul National de Securitate al Statelor Unite, a declarat un oficial al Casei Albe citat de Reuters.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: il incurajez pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a spus miercuri ca il va incuraja pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania fiindca acest lucru ar insemna o mare realizare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )