Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, despre anchetarea alegerilor din 2009: Rezultatul scrutinului putea fi altul. Trebuie sa aflam daca cineva s-a implicat in desfasurarea alegerilor si daca au influentat rezultatul final

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, despre anchetarea alegerilor din 2009: Rezultatul scrutinului putea fi altul. Trebuie sa aflam daca cineva s-a implicat in desfasurarea alegerilor si daca au influentat rezultatul final

Liviu Dragnea a vorbit despre anchetarea alegerilor din 2009 si a precizat ca unii colegi din alte partide si-au exprimat dezacordul fata de aceasta investigatie. Liderul PSD a mai spus ca aceasta ancheta trebuie sa arate daca unele persoane sau institutii s-au implicat in alegerile din 2009 si daca rezultatul final a fost influentat de acest lucru. continuă pe România Liberă

in cateva zile incepe sa lucreze comisia parlamentara pentru anchetarea alegerilor din 2009, castigate de Traian Basescu. Liviu Dragnea va conduce comisia

Peste cateva zile ar urma sa demareze procedurile pentru infiintarea unei Comisii parlamentare de ancheta a alegerilor din 2009, solicitata de PSD si ALDE, si al carei presedinte va fi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Detaliul incredibil dezvaluit de Traian Basescu despre noaptea alegerilor din 2009. De ce erau impreuna, acasa la Gabriel Oprea, Kovesi, Coldea si Maior

Traian Basescu a vorbit luni seara intr-o emisiune TV despre ce s-a intamplat acasa la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, in noaptea in care s-au numarat voturile la alegerile prezidentiale din.

Catalin Predoiu: Voi merge la comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu va fi audiat de comisia de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Catalin Predoiu era ministru interimar la Externe in perioada alegerilor din.

Parlamentarii au decis infiintarea unei comisii de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea si Maior, chemati sa dea explicatii

Parlamentarii au decis infiintarea unei comisii de ancheta privind fraudarea alegerilor din 2009. Decizia a fost luata cu scandal, deoarece PNL, USR si, evident, PMP s-au opus. La audieri ar urma sa fie.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu: Nu stiu daca prinderea lui Sebastian Ghita ar putea face lumina in cazul alegerilor din 2009

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat ca trebuie lamurit cazul alegerilor din 2009, iar persoanele implicate ar trebui sa fie anchetate.

Liviu Dragnea, despre obiectivele comisiei de ancheta a prezidentialelor din 2009: Vrem sa vedem daca anumite persoane sau institutii au influentat rezultatul alegerilor(VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit joi despre comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Seful PSD a sustinut ca Parlamentul trebuie sa reactioneze in urma dezvaluirilor referitoare la.

Traian Basescu, despre cei prezenti acasa la Gabriel Oprea in noaptea alegerilor din 2009: in mod cert, nu faceau vreo analiza literara. Nu aveau ce cauta acolo si pentru asta vor trebui sa raspunda (VIDEO)

Traian Basescu a dezvaluit ce stie despre ce s-a intamplat acasa la Gabriel Oprea, pe atunci parlamentar independent, in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Fostul presedinte a exclus.

Scandalul alegerilor din 2009. Deputatul PSD Eugen Nicolicea: Am fost si eu in seara aceea acasa la Gabriel Oprea

Continua seria dezvaluirilor despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a spus ca in noaptea cu pricina s-a aflat si el acasa la Gabriel Oprea, unde mai erau, potrivit.

Ce spune Liviu Dragnea despre locul in care a fost in vacanta de Paste: Cei care sunt platiti sa ma urmareasca trebuie sa munceasca pentru acei bani

Intrebat despre locul in care si-a petrecut vacanta de Paste, liderul PSD Liviu Dragnea a spus jurnalistilor ca a fost la pescuit, dar nu a vrut sa le spuna si locul in care a fost. Cu toate astea, atunci cand a fost intrebat despre pozele aparute in mass-media si despre care se spune ca ar fi facute intr-un avion care a zburat de la Doha, Liviu Dragnea a spus ca a facut multe poze pe aeroportul din Doha, cu romani, si o sa posteze cateva pe Facebook.

Liviu Dragnea, despre vacanta sa: Am fost la pescuit. N-am fost sub acoperire, nu am fost cu o identitate falsa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui, dar si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )