Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea, despre demisia lui Victor Ponta: Eram frustrat pentru ca pleca un guvern cu rezultate bune

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, despre demisia lui Victor Ponta: Eram frustrat pentru ca pleca un guvern cu rezultate bune

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Sinteza zilei, despre demisia lui Victor Ponta din functia de prim ministru al Romaniei, aratand ca decizia acestuia l-a suparat pentru ca insemna plecarea unui. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre legea salarizarii: Bugetarii au nevoie de salarii decente

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa o intalnire cu reprezentanti ai Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, ca bugetarii au nevoie de salarii decente, pentru ca este nevoie de servicii publice de calitate, relateaza Agerpres.

VIDEO Liviu Dragnea despre cum nu s-a vrut autostrada prin munti si de ce i se face rau fizic cand voteaza ridicarea imunitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul lui Cristian Leonte la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.

Liviu Dragnea afirma ca RELATIA lui cu Victor Ponta e in regula

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca a avut in aceste zile mai multe intalniri cu fostul premier Victor Ponta.

Liviu Dragnea, la Romania TV: Daca doar 100 de oameni au protestat azi, inseamna ca restul au vrut doar demisia lui Ponta/ Vom castiga alegerile parlamentare si revenim la guvernare

Liviu Dragnea este invitat la aceasta ora in platoul Romaniei TV. Seful PSD crede ca protestele din aceasta seara din Piata Universitatii demonstreaza, prin numarul mic de participanti, ca protestele masive care au avut loc dupa tragedia din clubul Colectiv au urmarit doar demisia guvernului Victor Ponta si ca toate celelalte obiective urmarite atunci au fost abandonate. Victor Ponta nu trebuia sa demisioneze atunci. Se ajunsese la un echilibru economic, lucrurile mergeau bine, a declarat Dragnea. Despre revenirea la guvernare: Vom castiga alegerile parlamentare la anul si presedintele Iohannis va fi nevoit sa numeasca un premier de la PSD care sa formeze guvernul.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza Zilei: Eu am fost suparat ca Victor Ponta si-a dat demisia / Pe Ciolos il banuiesc de buna credinta

Liviu Dragnea, invitat special la emisiunea Sinteza Zilei, a sustinut ca Victor Ponta si-a dat demisia dupa o discutie cu Gabriel Oprea, pentru ca in evaluarea lor a doua seara de proteste avea sa fie una violenta. Presedintele social-democratilor a subliniat ca decizia lui Ponta de a renunta la guvernare a fost una gresita, in opinia sa, fiind suparat ca a plecat un Guvern cu rezultate bune.

Liviu Dragnea, despre culisele demisiei lui Victor Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Sinteza zilei, despre demisia lui Victor Ponta din functia de prim ministru al Romaniei, aratand ca decizia acestuia l-a suparat pentru ca insemna plecarea unui.

Daca un imobil a fost luat in garantie la o valoare, de ce nu mai e suficient?

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, la ProTv, ca legea darii in plata este un gest de responabilitate fata de familii, fata de oameni care au pierdut totul si au ramas pe drumuri. Stiu ce au spus bancile. Eu n-am nimic cu sistemul bancar. Sa ne amintim de anii de criza, milioane de oameni au suferit. Oameni care au pierdut totul si au ramas pe drumuri. Daca un imobil a fost luat in garantie la o valoare, de ce nu mai e suficient?, a spus Liviu Dragnea, la emisiunea Dupa 20 de ani intrebat daca exista posibilitatea ca presedintele Iohannis sa trimita inapoi legea in Parlament, Dragnea a raspuns: Nu comentez ipoteze, cand o sa avem o asemenea situatie, vorbim atunci.

Dragnea, despre posibilitatea retrimiterii in Parlament a legii darii in plata a imobilelor ipotecate: Noi sustinem in continuare proiectul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, duminica, in cadrul unui interviu la ProTV ca social-democratii sustin proiectul de lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite si daca presedintele Klaus Iohannis il va retrimite in Parlament.

Dragnea, despre alesii PSD care au votat contra Cabinetului Ciolos: Au vrut sa faca pe vedetele la TV

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a criticat pe alesii social-democrati care nu au votat pentru investirea Guvernului Ciolos, intr-un interviu acordat ProTv.

Liviu Dragnea spune ca PSD va vota pentru cererile DNA in cazurile Sova si Oltean: O sa insist sa scoatem imunitatea parlamentara. Mie personal nu mi-e bine, imi face rau fizic sa decid eu, care nu sunt judecator

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la ProTV, ca social-democratii vor vota in favoarea solicitarilor DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova, Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, adaugand ca doreste eliminarea din Constitutie a imunitatii, fiindca astfel de cazuri ii fac rau fizic, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )