Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre excluderea lui Zgonea din PSD: intr-o saptamana, doua, o sa purcedem la revocare. Eu, sincer, nu stiu unde se termina Valeriu Zgonea si unde incepe Zorro sau Mihai Viteazu (VIDEO)

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca Valeriu Zgonea va fi revocat de catre partidul sau in maximum doua sapatamani pe motiv ca acesta mergea foarte des la Cotroceni si a a avut ca scop.

Liviu Dragnea despre intalnirea dintre Valeriu Zgonea si ambasadorul SUA: A fost o vizita curioasa. Nu stiu ca vreun membru al Ambasadei SUA sa fie membru PSD

Liviu Dragnea a catalogat drept curioasa vizita pe care ambasadorul SUA, Hans Klemm, i-a facut-o vineri lui Valeriu Zgonea la Camera Deputatilor. E curioasa pentru ca inteleg ca au avut discutii despre legea achizitiilor publice, iar curiozitatea este ca Zgonea nici macar n-a votat legea si s-a laudat cu ea, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea, despre debarcarea lui Valeriu Zgonea de la sefia Camerei: Trei saptamani Zorro se mai joaca putin prin Parlament

Liviu Dragnea, seful PSD, a declarat, luni, despre revocarea lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor, ca, cel mai probabil, acest lucru va fi posibil dupa alegerile locale din 5 iunie.

Liviu Dragnea despre UP in cazul lui Titus Corlatean: Nu ma asteptam

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, referindu-se la sesizarea DNA referitoare la Titus Carlatean, ca nu se astepta. El a mai spus ca nu intelege de ce s-a ajuns la fostul ministru de externe.

Liviu Dragnea, despre Valeriu Zgonea: Nu cred ca mai ramane mult in functie

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca nu crede ca Valeriu Zgonea va mai ramane mult in functia de presedinte al Camerei Deputatilor si a precizat ca nu exista cale de.

Trei saptamani, Zorro se mai joaca putin prin Parlament. Dragnea vede posibila revocarea lui Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor dupa alegerile locale (VIDEO)

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a facut lumina in scandalul revocarii lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputatilor, afirmand ca, cel mai probabil, acest lucru va fi.

Liviu Dragnea, noi critici la adresa Executivului: Am fost intrebat daca dam Guvernul jos. Sansele sunt de 50-50%. Nu ne-am asteptat sa fie atata incompetenta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca dorinta sa este sa nu pice actualul Guvern si a subliniat ca din punct de vedere strict electoral social-democratii, nu au niciun interes sa se intample acest lucru, potrivit Agerpres. El a adaugat ca, in cazul in care Guvernul va demisiona, va fi inaintata o propunere de premier presedintelui Klaus Iohannis.

Basescu despre intalnirea Klemm-Zgonea: Daca a ajuns un ambasador SUA sa mearga la figura asta politica, trebuie sa reanalizez ce e ambasador

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, a gresit atunci cand a mers la presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, el spunand: Daca a ajuns un ambasador al Statelor Unite sa mearga la figura asta politica, trebuie sa reanalizez putin ce inseamna ambasador al Statelor Unite.

CTP, despre afisarea lui Zgonea alaturi de ambasadorul Klemm: Arata ca un selfie pe spaga

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu catalogheaza afisarea ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca un veritabil selfie pe bani, arata.

Are sau nu informatii Victor Ponta despre agentii secreti din PSD?

Fostul premier Victor Ponta nu are elemente suplimentare pe care sa le comunice la Comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI, a declarat luni presedintele comisiei, deputatul PSD Georgian Pop.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )